Breaking News
01 Ιανουαρίου 2023

Συμφώνησε με Χριστινάκη ο Παναθηναϊκός

 

Σε συμφωνία με την Ελεάννα Χριστινάκη ήρθε ο Παναθηναϊκός. Η 26χρονη διεθνής γκαρντ επιστρέφει στις "πράσινες" μετά από 8 περίπου χρόνια.
KTEO Κρήτης
Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση της διεθνής γκαρντ Ελεάννας Χριστινάκη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Έτσι η 26χρονη επιστρέφει στην ομάδα που ουσιαστικά αναδείχθηκε, όταν πριν από 8 περίπου χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα με τα πράσινα για τελευταία φορά λίγο πριν αναχωρήσει για στο κολέγιο της Φλόριντα. Η Ελεάννα η οποία έμεινε ελεύθερη και επίσημα από τη Βαλένθια θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την Ελληνική ομάδα, ενώ όπως τόνισε, σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ήταν η παρουσία της Ελένης Καπογιάννη, αλλά και η συναισθηματική σχέση της με το σύλλογο.

 

Ακολουθεί μέρος από τις πρώτες δηλώσεις της Ελληνίδας αθλήτριας που προχώρησε στο Panathinaikos24.gr.

“Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ ξανά σε ένα γνώριμο και αγαπημένο περιβάλλον που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Στην επιλογή μου να γυρίσω στην Ελλάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσέγγιση της coach Ελένης Καπογιάννη και η συναισθηματική σύνδεση μου με την ομάδα. Οι στόχοι είναι σαφέστατοι και προκαθορισμένοι το νταμπλ και όσο καλύτερη πορεία γίνεται στην Ευρώπη. Παρόλο που έχω παίξει σε πολλές ομάδες με χιλιάδες φιλάθλους και θεατές, το κίνητρο, η ενθάρρυνση και η βοήθεια που σου δίνει ο «Τάφος του Ινδού» και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Αδημονώ να αγωνιστώ ξανά μπροστά τους”
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Δείτε την ανασκόπηση της επιτραπέζιας αντισφαίρισηςγια το 2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics