Breaking News
30 Νοεμβρίου 2023

Ασημένιο μετάλλιο για τον Ηλιάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing



Ιστορική στιγμή με τη συμμετοχή του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκέιτμπορντ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο αθλητής από το Ηράκλειο...
Ακόμη μια σημαντική διάκριση στην καριέρα του πέτυχε ο Λευτέρης Ηλιάκης, αφού απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing που διοργανώθηκε στις 17 με 26 Νοεμβρίου στην πορτογαλική Αλμπουφέιρα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία του αθλητή του κ. Μιχαλακόπουλου Νικήτα και του ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου επήλθε αφού απέκλεισε κατά σειρά τους πρωταθλητές Ουζμπεκιστάν, Κροατίας και Τουρκίας στην κατηγορία 81 κιλών στο στυλ των Low Kicks το οποίο διεξάγεται στο RING.

«Η διάρκεια του είναι που κάνει τη διαφορά και πλέον είναι από τους καλύτερους αθλητές και πιο ολοκληρωμένους διεθνώς. Μα το πιο δυνατό του στοιχείο δεν είναι ούτε τα μετάλλια, ούτε κάτι άλλο, πέραν του άρτιου χαρακτήρα του. Μπορεί να είναι πλέον άνδρας αλλά για εμένα σαν δάσκαλος του είναι από τα καλύτερα παιδιά που προπόνησα ποτέ μου. Εύγε Λευτέρη μου σε εσένα και τους γονείς σου για αυτό που είσαι σήμερα», δήλωσε για τον αθλητή του ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος.

Πλέον ο Λευτέρης Ηλιάκης κατέχει 5 Παγκόσμια Μετάλλια (2 Χρυσά – 1 Αργυρό & 2 Χάλκινα) και 3 Πανευρωπαϊκά (1 Χρυσό & 2 Χάλκινα) στη WAKO σε όλες τις ηλικίες και σε διαφορετικά στυλ, τόσο στα στυλ του TATAMI όσο και σε αυτά του RING.

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Ως τον κορυφαίο αθλητή στα Βαλκάνια επέλεξε τον Μίλτο Τεντόγλου η Βαλκανική ομοσπονδία στίβου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics