Breaking News
25 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, και την αυτοέκφραση. Μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη που θα σε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο ολοκληρωμένα. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του παιχνιδιού και της αναψυχής σου και είναι καιρός να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου και να τα αφήσεις να σε καθοδηγήσουν. Ορισμένες πτυχές του παρελθόντος σου πρέπει να ξεκουραστούν απλά και μόνο επειδή δεν σε εξυπηρετούν πλέον καλά!

Ταύρος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη και επικοινωνιακή και μπορεί να είναι ένα μέρος λογική και δυο μέρη συναίσθημα. Αυτό το φεγγάρι φέρνει ιδιαίτερη και ενδεχομένως δραματική προσοχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καρδιά. Εάν έχεις ρίξει πολλή ενέργεια στις ευθύνες σου προς τον εξωτερικό κόσμο ή τη δουλειά, οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν τώρα πως πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου. Εάν έχεις υπερεκταθεί, πρέπει να ανακαλύψεις τρόπους για να ξεκουραστείς περισσότερο. Προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις ή να παίρνεις αποφάσεις υπό πίεση, αλλά βάλε στόχο να ακούσεις τις επιθυμίες σου.


Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να αναδείξει τα συναισθήματα σου για ένα συγκεκριμένο έργο ή κατεύθυνση. Αυξάνει τα συναισθήματα και έχει ιδιαίτερη επίδραση στο άμεσο περιβάλλον και τις επικοινωνίες σου. Μια αναταραχή δραστηριοτήτων που σχετίζεται με θελήματα, ειδήσεις, ένα σύντομο ταξίδι ή ένα σημείο καμπής σχετικά με την εκπαίδευση ή τα ταξίδια μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αν πρόσφατα υπήρξε απροσεξία σε λεπτομέρειες ή καθημερινές υποθέσεις ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Εάν μπορείς να τα λύσεις όλα, προσπάθησε να αποκλείσεις τις άχρηστες ή άσκοπες πληροφορίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σου σήμερα και περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας τον οικονομικό σου τομέα στο προσκήνιο. Είναι πιθανό σήμερα να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχεις κρατήσει μακριά. Μπορεί επίσης να υπάρξουν αποκαλύψεις με επίκεντρο τα χρήματα, τις αξίες, τα ταλέντα, το μοίρασμα των ευθυνών και τη δυναμική εξουσίας. Για καλύτερα αποτελέσματα στόχευσε στο να ενισχύσεις τομείς της ζωής σου που περιλαμβάνουν την αυτοεκτίμηση, την ασφάλεια και την άνεση. Εάν ξοδεύεις πολύ χρόνο δίνοντας και υποστηρίζοντας τους άλλους είναι πιθανό να νιώσεις έντονη την ανάγκη να φέρεις περισσότερη ισορροπία στο συναισθηματικό κόσμο σου αυτή τη στιγμή.

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, φέρνει θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και μακροχρόνια ζητήματα ή έργα στην πράξη. Απέφυγε να πιέζεσαι και κράτησε ανοιχτό μυαλό σου μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο βεβαιότητας. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου. Αυτό το σεληνιακό γεγονός μπορεί να σηματοδοτήσει μια σημαντική καμπή για τα σχέδια σου. Οποιαδήποτε συναισθήματα έχεις παραμερίσει ή αγνοήσει μπορούν τώρα να μεγεθυνθούν. Το να γνωρίζεις τι έχεις στην καρδιά σου, σου δίνει δύναμη, ακόμα κι αν χρειάζεται να βάλεις ένα σχέδιο σε εφαρμογή για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις. Ωστόσο η αυξημένη ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Παρθένος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα, μέρος σου μπορεί να θέλει να γλιστρήσει στο παρασκήνιο έστω και μόνο για να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος εμφανίζεται στο ίδιο σημείο και νέο φως λάμπει στις πρόσφατα κρυφές ή παρασκηνιακές τάσεις στη ζωή σου. Ένα μυστικό ή ιδιωτικό θέμα αποκαλύπτεται, ένα θέμα υγείας έρχεται στο φως ή ένα έργο εργασίας κορυφώνεται. Εάν έχεις εργαστεί πάρα πολύ σκληρά ή έχεις καταβάλλει προσπάθεια για να βοηθήσεις τους άλλους αγνοώντας τις δικές σου ανάγκες, τώρα είναι η ώρα να αποκαταστήσεις την ισορροπία στη ζωή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα και μια Πανσέληνος εμφανίζεται στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και η κοινωνική σου ζωή σε καλεί. Τα συναισθήματα μπορούν να εμφανιστούν απροσδόκητα και ίσως ακατάστατα. Ωστόσο στόχευσε να αποκαταστήσεις κάποιο επίπεδο ισορροπίας στη ζωή σου συμπεριλαμβάνοντας φίλους, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινές ανάγκες και απολαμβάνοντας τα οφέλη των ομάδων, ακόμα κι αν είσαι απορροφημένη από την προσωπική ή ρομαντική σου ζωή. Είναι καιρός να απολαύσεις νέες αποκαλύψεις. Μπορεί να υπάρξει ξαφνική ανάγκη να βοηθήσεις άλλους ή να ανταποδώσεις χάρες.

Σκορπιός

Μια Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και ένα θέμα ευθύνης ή καριέρας μπορεί να έρθει στην προσοχή σου. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο μέλλον και ένα σημείο καμπής ή αποκάλυψης μπορεί να βοηθήσει στο να προχωρήσουν τα πράγματα. Οι συγκυρίες είναι τέτοιες που είσαι σε θέση να δείξεις την πιο ώριμη και υπεύθυνη πλευρά σου. Μπορεί να υπάρξει αναγνώριση, ένα βραβείο ή μια ευκαιρία εργασίας. Μπορεί να βιώσεις ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Εάν έχεις δώσει υπερβολική προσοχή στην προσωπική σου ζωή, τα γεγονότα σου υπενθυμίζουν τώρα να ασχοληθείς με τις ευθύνες και εξωτερικές υποχρεώσεις ή θέματα καριέρας.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια ιδέα ή ένα έργο σε πλήρη άνθιση. Φτάνεις σε ένα σημείο καμπής ή σε μια αποκάλυψη σχετικά με τις επικοινωνίες, τη μάθηση, την εκπαίδευση, τη στάση, τις προοπτικές ή τα θέματα που αφορούν τη δημοσίευση βάζοντας σε, σε ένα νέο μονοπάτι. Η ανάγκη σου για κάτι περισσότερο από τη ζωή από την απλή ρουτίνα έρχεται στο προσκήνιο. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή κάποιο επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι νέο, αυτή η Πανσέληνος μπορεί αναμφίβολα να σε βοηθήσει. Η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό και τις εμπειρίες σου τώρα κυριαρχεί. Επιδίωξε το μέτρο θέτοντας όρια και προτεραιότητες, καθώς ο τρέχον χειρότερος εχθρός σου θα μπορούσε να είναι η τάση σου προς τα άκρα.

Αιγόκερως

Μια Πανσέληνος εμφανίζεται σήμερα στον τομέα της οικειότητας σου και κάτι έρχεται στο φως που ενισχύει τα συναισθήματα γύρω από το σεβασμό, τα αισθήματα αξίας, τα χρήματα, τα τιμαλφή, τα επαγγελματικά ή προσωπικά υπάρχοντα. Μπορεί να ξυπνήσεις με μια επιθυμία ή ένα συναίσθημα που έχεις θάψει ή αγνοήσει, ή μπορεί να υπάρξουν επιφάνειες σχετικά με οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη ή εξαρτήσεις. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες σχετικά με κοινόχρηστους πόρους ή χρέη και δάνεια ή μπορεί να υπάρξει μια εκπληκτική ανακάλυψη για τα συναισθήματα σου για κάποιον ή τα δικά του για σένα.

Υδροχόος

Μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για κάποιον ή κάποια ποιοτική ανατροφοδότηση. Οι σχέσεις και τα προσωπικά θέματα μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα με τη σημερινή Πανσέληνο στον τομέα της συνεργασίας σου. Αποκαλύψεις, συναισθηματικές δηλώσεις ή διαφωνίες είναι πιθανές. Ωστόσο εάν προκύψουν διαφωνίες τώρα, θα πρέπει να επιλυθούν με μεγαλύτερη κατανόηση απ’ όλες τις πλευρές αντί να μείνουν όλοι απογοητευμένοι. Ευτυχώς μπορεί να είναι μια θαυμάσια δημιουργική στιγμή όταν αναγνωρίζεις συναισθήματα που μπορεί να έχεις πετάξει στην άκρη και η ανάγκη για ισορροπία κερδίζει τα πάντα. Εάν έχεις επικεντρώσει πολύ την προσοχή σου σε προσωπικά σχέδια ο σύντροφος σου μπορεί να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των υπηρεσιών σου σήμερα και αν δεν είσαι ικανοποιημένη με θέματα εργασίας, υγείας ή υπηρεσιών τώρα νιώθεις αυτή την απογοήτευση. Θετικά, μπορεί να παρακινηθείς να αλλάξεις τη ρουτίνα σου για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη να εξυπηρετείς τους άλλους και ενώ μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στο να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου, τελικά να νιώσεις καλύτερα αν βοηθήσεις. Προσπάθησε να μην ανησυχείς για το αν σε εκτιμούν ή όχι και αντί αυτού, απάντησε στον εαυτό σου και κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα, την υγεία και τις συνήθειες σου.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Κ Ο Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση των Χειμερινών Αγώνων

 

 

 

 

Σήμερα 25 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics