Breaking News
26 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Σήμερα μπορεί λόγο της ιδιοσυγκρασίας σου να νιώθεις λίγο καταπονημένη. Οι πρόσφατες υπερβολές έχουν ένα τρόπο να φτάνουν στο σημείο των συνεπειών σήμερα, με τον Ήλιο να στρέφεται προς ένα τετράγωνο με το Δία. Με την αγάπη και τη φιλία, πρόσεξε τις πολύ υψηλές προσδοκίες. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να θέλεις να εντυπωσιάζεις κάποιον ή μπορεί απλά να αισθάνεσαι γενναιόδωρη, αλλά η υπερβολική δαπάνη ή ακόμα και η υπερεκτίμηση μπορεί να είναι πρόβλημα με τις σημερινές διελεύσεις. Οι καταστάσεις με ένα φίλο είναι πιθανώς φορτισμένες και μπορεί να υπάρχουν πολύ περισσότερες από αυτές που φαίνονται. Για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να δεις πέρα από τις αισθήσεις.

Ταύρος

Αν υπάρχει κάποια αντίσταση ή μπλοκάρισμα τώρα, αυτά μπορεί να είναι υποδείξεις ότι μάλλον δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προχωρήσεις και να επιβάλεις τη θέληση σου προς το παρόν. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες, καθώς ο Ήλιος κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με το Δία, που αυτή τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου. Οι εντάσεις μπορεί να προέρχονται από την ανυπομονησία με τους κανόνες ή από την επιθυμία να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο όταν ο κόσμος φαίνεται να θέλει κάτι άλλο. Η έλλειψη λεπτομερειών ή η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς, καθώς η τάση είναι να σκορπίζεις την ενέργεια και την προσοχή σου κάτι που μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου.


Δίδυμοι

Μπορεί να είναι εύκολο να σου αποσπάσουν την προσοχή ή οι καταστάσεις τείνουν να σε απομακρύνουν από τα ενδιαφέροντα σου σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο χρόνο διακοπής και στις μαθησιακές δραστηριότητες. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία να επηρεάζει την ημέρα, θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένη, καθώς πολλά διαφορετικά πράγματα φαίνεται να εμποδίζουν το να κάνεις αυτό που θέλεις ή χρειάζεται να κάνεις. Εάν σήμερα υπάρξουν κακές επιλογές ή λάθη, προκύπτουν από πλήξη ή ανησυχία που σου αποσπά την προσοχή από τα καθήκοντα που έχεις.

Καρκίνος

Η ανάγκη να προωθήσεις τα σχέδια σου μπορεί να γίνει εμφανής ή τα ελαττώματα ενός εγχειρήματος να αποκαλυφθούν σήμερα. Ο Ήλιος και ο Δίας κατευθύνονται προς μια σύγκρουση δημιουργώντας ένταση. Η λαχτάρα για περισσότερο νόημα ή ενθουσιασμό στη ζωή σου μπορεί να είναι ισχυρή. Ωστόσο η υπέρβαση του σημείου είναι μια ισχυρή πιθανότητα με αυτή τη διέλευση. Βάλε στόχο να δώσεις προτεραιότητα ή να επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποια απόσταση από ένα θέμα, ώστε να επιστρέψεις σε αυτό ανανεωμένη και πιο αντικειμενική. Σκέψου εάν έχεις κάνει κάτι πολύ ζεστά ή γρήγορα και εάν οι προσδοκίες χρειάζονται κάποια προσαρμογή. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις την πίεση.

Λέων

Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία να επηρεάζει τη μέρα η ανησυχία μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις βελτιώσεις. Αυτή η διέλευση έχει ένα τρόπο να σου δείχνει που δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις παρορμήσεις να κυριαρχούν, καθώς είναι απίθανο να σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Εάν μπορείς να αποφύγεις την υπερβολή, θα εξοικονομήσεις ενέργεια για αυθεντικές ευκαιρίες. Άφησε τους άλλους να σε προωθούν μόνο αν χρειάζεσαι ώθηση για να προχωρήσεις. Το ζήτημα τώρα μπορεί να είναι το αν θα τηρήσεις δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους ή θα δοκιμάσεις κάτι νέο, αλλά η λήψη σκληρών και γρήγορων αποφάσεων μάλλον θα πρέπει να περιμένει.

Παρθένος

Ενώ ο Δίας σε έχει σε μια αποστολή να προσθέσεις περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή σου, ο Ήλιος αυτή τη στιγμή σου υπενθυμίζει τη σημασία της ρουτίνας. Σήμερα η σύγκρουση Δία και Ήλιου είναι σε πλήρη ισχύ. Η μέρα φαίνεται να σε προκαλεί να αποφύγεις μια αποτυχία ή ένα μοτίβο που σε εμπόδιζει να ωριμάσεις. Επιδίωξε να είσαι προσεκτική γιατί εάν ενεργείς χωρίς αυτογνωσία μπορεί να ρισκάρεις κάτι πολύ γρήγορα. Μπορεί να θέλεις να τα κάνεις όλα σήμερα, αλλά μια μέτρια προσέγγιση έχει καλύτερη λογική. Εναλλακτικά, η αβεβαιότητα σχετικά με το εισόδημα ή την ασφάλεια σου μπορεί να επηρεάσει τους στόχους εργασίας ή υγείας σου σήμερα.

Ζυγός

Τα προβλήματα σήμερα τείνουν να προέρχονται από υπερβολικές προσδοκίες, με τον Ήλιο να κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με το Δία. Με αυτή τη διέλευση τα προβλήματα τείνουν να προέρχονται από την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου και τους υπερβολικούς εγωισμούς. Μπορεί να είσαι λίγο υπερβολική ή ένα θέμα σχέσης μπορεί να παρερμηνευτεί. Τα μάτια σου είναι ανοιχτά σε τομείς της ζωής σου που χρειάζονται βελτίωση και το καλύτερο στοίχημα σου θα είναι να ενθουσιαστείς και να κάνεις βελτιώσεις. Παρόλα αυτά, είσαι λίγο πιο επαναστατική, ανήσυχη και περίεργη. Μερικές φορές ο εσωτερικός σου επαναστάτης παρεμποδίζει την ηρεμία και την ειρήνη που αναζητάς και σήμερα αυτό μπορεί να συμβεί.

Σκορπιός

Καθώς πλησιάζουμε προς ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία, οι προσδοκίες σου μπορεί να σε αφήσουν ευάλωτη στις εναλλαγές της διάθεσης σου. Με το ένστικτο σου να σου λέει ένα πράγμα και τους ανθρώπους στη ζωή σου να σου λένε άλλα, η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι σήμερα δύσκολη. Άκουσε τι σου λένε, αλλά μείνε συγκεντρωμένη αρκετά ώστε να επικοινωνείς με τα συναισθήματα σου. Ενώ οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στην υπερβολή αυτή τη στιγμή, ότι κι αν βιώνουν τους φαίνεται αληθινό. Ακόμα κι έτσι είναι καλύτερο να μην βασίζεσαι στις υποσχέσεις κάποιου. Σκέψου ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα ή τις διαδρομές μπορεί να οδηγήσουν σε νέες και συναρπαστικές συνδέσεις, αλλά απέφυγε να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα στον εαυτό σου κάνοντας πάρα πολλά.

Τοξότης

Καθώς έχεις πολλά ενδιαφέροντα, η ρουτίνα φαίνεται να αναδεικνύει το χειρότερο εαυτό σου. Μπορεί να σου υπενθυμίσει τη δυσαρέσκεια σου με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία να επηρεάζει τη μέρα ή μπορεί να αισθάνεσαι υπερφορτωμένη, καθώς το να αναλαμβάνεις πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό σε προλαβαίνει. Θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι διασκορπισμένη ή ανυπόμονη κατά διαστήματα και είναι καλύτερο να προσέξεις την τάση να ενεργείς από ένα σημείο συναισθημάτων και όχι λογικής. Μπορεί τώρα να έχεις πολλές ιδέες, αλλά μπορεί να αποδειχτούν πολύ μεγαλειώδης αργότερα. Τα πράγματα που λένε οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σου επηρεάσουν τα νεύρα.

Αιγόκερως

Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να υπάρχει ένας αέρας δυσαρέσκειας σήμερα, αλλά και η ευκαιρία να δεις που μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου. Εάν είσαι απογοητευμένη που δεν έχεις ξεκάθαρο στόχο ή μονοπάτι, σκέψου να εστιάσεις σε μικρότερες εργασίες προς το παρόν. Ωστόσο, αν αισθάνεσαι αισιόδοξη έχεις την τάση να επιδοθείς ή να αναλάβεις πάρα πολλά. Τα ένστικτα για οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι απροσδόκητα προσωρινά, γεγονός που καθιστά καλή ιδέα να αναβάλεις μεγάλες αγορές. Ο πειρασμός να δανειστείς από το μέλλον είναι μεγάλος, όχι μόνο με χρήματα αλλά και με χρόνο και ενέργεια.

Υδροχόος

Αν υπάρχουν λανθάνοντα συναισθήματα ανησυχίας ή δυσαρέσκειας με τη ζωή σου, οι διελεύσεις σήμερα είναι πιθανό να τα τραβήξουν προς τα επάνω. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευδιάθετη με οικιακά ή οικογενειακά θέματα. Εάν αυτή η δυσαρέσκεια σε εμπνέει να αναλάβεις δράση, τότε είναι παραγωγική και υποστηρικτική, αλλά αν σε αφήνει να κρέμεσαι και να αισθάνεσαι άτονη θα πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι αυτά που έχεις τώρα είναι πιθανό να είναι αρκετό για τη στιγμή. Οι άλλοι μπορεί να σκαρφιστούν τρελές ιδέες, αλλά απέφυγε να εμπιστευτείς τις υποσχέσεις που σου δίνουν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι ευπρόσδεκτο να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα με τις ρουτίνες σου. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία στο παιχνίδι. Αυτή η διέλευση έχει έναν τρόπο να τονίζει τη δυσαρέσκεια και η ανησυχία. Στην ιδανική περίπτωση αυτή η κατάσταση του μυαλού οδηγεί σε γνήσιες προσπάθειες βελτίωσης και δημιουργίας καλύτερων συνθηκών στη ζωή σου. Ωστόσο με υψηλές συγκινήσεις σήμερα, μπορεί να μην είσαι ο καλύτερος κριτής. Πρόσεξε τη σπατάλη, καθώς αυτές είναι κλασικές εκτροπές που χρησιμοποιείς για να νιώθεις καλύτερα όταν ο Δίας είναι μια προκλητική επιρροή.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Ηλίας Ζούρος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της μπασκετικής ΑΕΚ

 

 

 

 

Σήμερα 26 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics