Breaking News
28 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Αυτές τις ημέρες τα λόγια και οι πράξεις σου έχουν συνέπειες. Καλές και κακές. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου. Η ημέρα θέλει προσοχή. Σήμερα αυτοί οι πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού διεγείρουν την παρορμητική σου πλευρά. Είσαι ανταγωνιστική σήμερα. Ξεπερνάς τα όριά σου, ενδεχομένως και τα όρια κάποιου άλλου. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφιερωθείς σε ένα έργο, ξεπερνώντας τα εμπόδια που μπορεί να εμφανίζονται στον δρόμο σου και λύνοντας τυχόν προβλήματα.

Ταύρος

Είσαι διανοητικά αιχμηρή τώρα, κάτι που είναι εξαιρετικό για πνευματικές και επιχειρηματικές προσπάθειες. Ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές ενδείξεις ότα σχετίζεσαι με άλλους σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ζεις στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεσαι σα να βρίσκεσαι σε μια αποστολή να μάθεις την αλήθεια ενός θέματος, αλλά καθώς αναζητάς, πρόσεξε που πατάς κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπορεί εύκολα να υπερασπιστείς μια αιτία, να εκφράσεις μια γνώμη και να μπεις σε μια έντονη συζήτηση. Εκπαιδευτικές, επαγγελματικές ή ταξιδιωτικές ειδήσεις μπορεί να είναι προσεχείς τώρα, κυρίως για πράγματα που έμειναν πρόσφατα στον αέρα.


Δίδυμοι

Αυτή είναι η στιγμή για υψηλή ψυχική ενέργεια με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Άρη. Νιώθεις κίνητρο να κάνεις πράγματα που έχεις αφήσει να διαλυθούν. Ακολουθεί μια σημαντική συζήτηση ή μπορεί να έρθουν νέα για οικονομικά θέματα που σε κάνουν να προχωρήσεις ή θέτουν σε κίνηση ένα σχέδιο ή μια ιδέα. Μια οικεία συνομιλία μπορεί τώρα να είναι πολύ αποκαλυπτική. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστικά συναισθήματα σχετικά με την ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία και αυξημένη οικειότητα. Επίσης μπορεί να δοθεί αποφασιστική έμφαση στο μυαλό και όχι στην καρδιά, οπότε αυτό χρειάζεται προσοχή.

Καρκίνος

Ο Ερμής και ο Άρης συμμετέχουν στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορείς εύκολα να ξεσηκωθείς ή να το ζήσεις αυτό μέσω κάποιου κοντινού σου προσώπου. Μπορεί να υπάρχει έντονη ανάγκη για ανάληψη δράσης ή μια επιδείνωση ή ισχυρισμός από ένα σύντροφο που θέλει να αναλάβει την ηγεσία και να θέλει βρεθεί στο επίκεντρο. Κάποιος μπορεί να έχει πρόθεση να μπει κάτω από το δέρμα σου ή να προσπαθεί να σε στρέψει σε μια ιδέα ή σχέδιο. Είναι πολύ εύκολο να βάλεις τον εαυτό σου σε λογομαχία, ακόμα κι αν δεν το κάνεις εσκεμμένα, οπότε διάλεξε τις μάχες σου με σύνεση. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι προσελκύεις διαφωνίες ή συγκρούσεις σήμερα, αλλά μια αντιπαράθεση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια σχέση.

Λέων

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Άρη σε κουράζει ψυχικά. Ο ρυθμός μπορεί να επιταχυνθεί γύρω από τις καθημερινές υποθέσεις ή δουλειές σου και μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με το να θέσεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Η επιθυμία για επίλυση προβλημάτων και εξάλειψη ελαττωμάτων μπορεί τώρα να είναι έντονη. Απέφυγε τα αιχμηρά λόγια αν παρατηρήσεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν ενδιαφέρονται τόσο για την επίλυση προβλημάτων όσο εσύ. Έχεις την τάση να περιορίζεις το κυνήγι και να φτάσεις γρήγορα στην καρδιά ή τη ρίζα ενός προβλήματος. Να είσαι συντηρητική και μετριοπαθής στην προσέγγιση σου τόσο στη δουλειά όσο και στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή και θα βγεις μπροστά με μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου στο παιχνίδι.

Παρθένος

Δίνεις μεγάλη έμφαση στη δημιουργική, ρομαντική ή ψυχαγωγική σου ζωή αυτές τις μέρες και σήμερα ανυπομονείς να προχωρήσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα είναι αιχμηρές και γρήγορες, αλλά δεν αντανακλούν απαραίτητα τα συναισθήματα σου, γι’ αυτό πρόσεξε τις δεσμεύσεις για τις οποίες αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα πνευματικής ενέργειας στο πρώτο μισό της ημέρας και όσο παρακολουθείς παρορμητική ή υπερβολικά ανταγωνιστική συμπεριφορά, θα απολαύσεις εξαιρετικό θάρρος να εκφραστείς ή να νιώσεις την ώθηση για να πραγματοποιήσεις ένα έργο. Το να ακολουθείς κάποιους κανόνες ή να βάλεις κάτι σε τάξη μπορεί να είναι ικανοποιητικό και ακόμα και ευχάριστο.

Ζυγός

Η ψυχική ενέργεια ανεβαίνει στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται. Αν και αυτή η διέλευση μπορεί να ωθήσει ένα ζήτημα προς τα εμπρός, η ένταση είναι επίσης δυνατή τώρα, επειδή βρίσκεται σε μια προκλητική γωνία με το ζώδιο σου. Το άγχος σε μικρές όχι παρατεταμένες δόσεις μπορεί να είναι καλό για σένα, οπότε αν είσαι κουρασμένη σήμερα κάνε κάτι παραγωγικό γι’ αυτό. Εάν αισθάνεσαι κουρασμένη και ανήσυχη είναι πιο πιθανό να τσιγαριστείς για ένα απογοητευτικό θέμα ή να έρθεις σε διαφωνία. Κάνε μια παράκαμψη από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα για να διατηρήσεις τα επίπεδα συναισθηματικής διέγερσης σε υψηλά επίπεδα.

Σκορπιός

Το πρώτο μισό της ημέρας κρατάει δυνατή ψυχική ενέργεια. Είναι μια στιγμή που κάτι καθυστερεί πολύ, σε απογοητεύει και κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είσαι παθιασμένη με αυτό που κάνεις και ενθουσιασμένη με το να μοιράζεσαι ιδέες ή να δηλώνεις την υπόθεση σου. Η μάθηση είναι γρήγορη και εύκολη τώρα. Οι νέες ιδέες μπορεί να είναι συναρπαστικές ή μπορεί να έρθουν επιτέλους νέα που περιμένεις. Είναι καλύτερο να προσέχεις βιαστικές αποφάσεις ή επικοινωνίες, καθώς μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψη την καρδιά ή τα συναισθήματα σου στη διαδικασία. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές και παρακινητικές, αλλά με την όψη Ερμή – Άρη στο παιχνίδι, το να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις περισπασμούς.

Τοξότης

Συναρπαστικές ιδέες για τα πράγματα σου, τις επιχειρήσεις, τα χρήματα ή τα πρακτικά θέματα μπορεί σήμερα να προκύψουν. Θέλεις να λύσεις προβλήματα και δεν αρκείσαι στο να σκέφτεσαι απλώς κάτι – θέλεις να κάνεις κάτι. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Άρη προκαλεί πολύ ενθουσιασμό, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανυπομονησία. Όσο ευκρινής κι αν είσαι σήμερα, πρόσεξε το να παραλείψεις τα βήματα. Αν έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι κάποιος σε εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο, είναι πιθανό να φτάσεις στην τελευταία σταγόνα σήμερα και αυτό που βγαίνει από το στόμα σου μπορεί να σε εκπλήξει.

Αιγόκερως

Είσαι εξαιρετικά αιχμηρή και παθιασμένη σήμερα. Είσαι γεμάτη ενέργεια και όραμα, γι’ αυτό κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να μην το σπαταλήσεις, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου. Μπορεί να είσαι ανυπόμονη σήμερα αφού όλα δείχνουν να κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς. Πρόσεξε να μην πιέσεις κάτι σε οριακό σημείο ή να πιέσεις πολύ σκληρά τον εαυτό σου. Εφάρμοσε την τεράστια ψυχική σου ενέργεια σε κάτι παραγωγικό και χρήσιμο. Μπορεί να υπάρχει μια ανταγωνιστική αίσθηση η οποία μπορεί κάλλιστα να προέρχεται από μέσα σου. Μπορεί να υπάρξει μια ιδέα ή ένα έργο που σε ενθουσιάζει και σε παρακινεί.

Υδροχόος

Πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Οι σκέψεις σου θα μπορούσαν μερικές φορές να τρέχουν και το μυαλό που ονειρεύεται είναι επίσης ενεργό. Αν δεν το διοχετεύσεις σε κάτι δημιουργικό και θετικό, απέφυγε να αφήσεις τη φαντασία σου να ξεφύγει. Είναι καλύτερο να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία πριν επικοινωνήσεις σχετικά με μια νέα παρατήρηση. Πρόσεξε επίσης για μια υπερδραστήρια περιέργεια. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι έτοιμη για κάτι, αλλά πρέπει ακόμα να ελέγξεις με την καρδιά σου το θέμα. Από την άλλη είναι πιθανό να φτάσεις στο σημείο της απογοήτευσης που λειτουργεί ως ώθηση για να πεις κάτι που πρέπει να ειπωθεί.

Ιχθύες

Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται σήμερα με το Άρη και αυτό σε αναζωογονεί. Είναι η τέλεια στιγμή για νέα οράματα, για να σχεδιάσεις το μέλλον. Πυροδοτείται η έμπνευσή σου και το κλειδί για να δουλέψεις καλά με αυτή την ενέργεια είναι να αποφύγεις να πιέζεις τα πράγματα. Ίσως νιώθεις πιο σίγουρη όταν λες τη γνώμη σου. Οι φιλίες μπορεί να είναι απαιτητικές, συναρπαστικές ή απλώς πιο δραστήριες και παραγωγικές απ’ ότι συνήθως. Ίσως να συμμετάσχεις σε εντατικές συζητήσεις. Μια αγενή αφύπνιση ή μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί ακόμη και να είναι στο επίκεντρο και μπορεί να σε εκτοξεύσει σε μια νέα κατεύθυνση ή να σε παρακινήσει να κάνεις θετικές αλλαγές.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-62 του ΠΑΟΚ

 

 

 

 

 

Σήμερα 28 Ιανουαρίου γιορτάζουνν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics