Breaking News
29 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Έχεις μια σταθερή αίσθηση του τι πρέπει να βελτιωθεί με χρήματα ή επαγγελματικά θέματα σήμερα. Μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη καθώς απορρίπτεις παλιούς τρόπους σκέψης. Είναι καιρός να ξεφύγεις από το παλιό σκεπτικό και να αγκαλιάσεις νέες ιδέες, μεθόδους κι προσεγγίσεις. Ο σημερινός Ερμής – Ουρανός διεγείρει τη δημιουργική, προοδευτική σκέψη. Με αυτή τη διέλευση είσαι σε λογικό πλαίσιο για να δεις που μπορείς να διακριθείς, παίρνοντας ένα μικρό ρίσκο ή κάνοντας μια αλλαγή. Η ειλικρινής και διαφανής επικοινωνία μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική, ίσως να σε οδηγήσει σε ένα καινούργιο μονοπάτι ή να ανανεώσεις τις σχέσεις σου.

Ταύρος

Ασχολείσαι εύκολα σήμερα με συναρπαστικές ιδέες και οι συζητήσεις μπορούν να πυροδοτήσουν ένα ευχάριστο αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μπορεί επίσης να αισθανθείς πιο δυνατή για τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης σου σήμερα. Το να μοιράζεσαι ένα ευρύτερο όραμα με άλλους μπορεί να είναι ισχυρό. Η ικανότητα σου να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται και να συγχωρείς και να ξεχνάς είναι επίσης ισχυρή. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κερδίσεις την εύνοια ή την εμπιστοσύνη κάποιου. Ειδήσεις ή ιδέες φαίνεται να σε ωθούν προς μια θετική κατεύθυνση κάνοντας σε να νιώθεις πιο ελεύθερη.

Δίδυμοι

Η κίνηση προς τα εμπρός λόγω μιας συζήτησης, διανοητικής παράκαμψης ή εφαπτόμενης σκέψης μπορεί σήμερα να είναι ισχυρή. Ο ενθουσιασμός που εκφράζεις σήμερα μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους οι οποίοι εκτιμούν το μοναδικό σου όραμα και προοπτική. Είσαι στραμμένη προς το μέλλον με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σου σε αρμονία με τον Ουρανό και ίσως αποφασίσεις να μοιραστείς τα συναισθήματα σου με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να εξερευνήσεις το βάθος ενός θέματος. Λίγη αποστασιοποίηση μπορεί να είναι αναζωογονητική, αρκεί να φέρνει περισσότερη αντικειμενικότητα σε ένα συνήθως δύσκολο ή συναισθηματικό θέμα και ως αποτέλεσμα μπορείς να ανοίξεις νέους δρόμους.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις σε ζωντανεύουν ψυχικά και κοινωνικά. Οι συνειδητοποιήσεις, οι στοχασμοί και οι συζητήσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε όμορφες ιδέες. Μπορείς να πάρεις μια ωραία αίσθηση μιας κατάστασης μετά από μια ανοιχτή συζήτηση ή προσωπική ειλικρίνεια για παράδειγμα. Μπορεί να υπάρξει μια ικανοποιητική συνάντηση ή μπορεί να βιώσεις μια σημαντική ανακάλυψη από το σύντροφο σου ή για μια σχέση. Η καλύτερη επικοινωνία είναι το εισιτήριο για να προχωρήσεις. Η δικτύωση μπορεί να οδηγήσει σε ευεργετικές ή ευχάριστες ανακαλύψεις. Στην πραγματικότητα οι σχέσεις σου μπορεί να είναι μια ισχυρή πηγή φωτεινών ιδεών.

Λέων

Με τις σημερινές διελεύσεις θα μπορούσες να αποκαλύψεις νέες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις συνήθειες, τις δουλειές, την υγεία και την καθημερινή σου ζωή. Η διανοητική εξερεύνηση των επιλογών σου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Μπορεί να δεις ένα δρόμο προς τα εμπρός και σίγουρα έχεις κοφτερό μάτι και μυαλό για να κάνεις πρόοδο και βελτιώσεις. Ιδέες ή νέα μπορούν να τροφοδοτήσουν την αισιοδοξία σου για θέματα υγείας ή εργασίας, ίσως να σε εμπνεύσουν να αναβαθμίσεις τις δεξιότητες σου.

Παρθένος

Οι διελεύσεις σήμερα εμπνέουν θετικότητα και αισιοδοξία. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να προχωρήσεις κάτι μπροστά και διασκεδάζεις ιδέες ή νέες μεθόδους για να σημειώσεις πρόοδο. Τα δημιουργικά έργα ή οι ρομαντικές σχέσεις λαμβάνουν ώθηση και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξεις στους άλλους ότι νοιάζεσαι, δίνοντας τους περισσότερη ελευθερία ή προσφέροντας τους χρόνο για να τους ακούσεις. Νέες ή εναλλακτικές μέθοδοι και προσεγγίσεις λειτουργούν καλύτερα για εσένα αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Μαθαίνεις τι σε παρακινεί, καθώς οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για υγιή αυτοειλικρίνεια ή για άνοιγμα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν σκεφτείς περαιτέρω τα θέματα ή μέσω συζητήσεων με ή για αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό και θετική διάθεση σήμερα. Η επιρροή Ερμή – Ουρανού βοηθά στην ανάδειξη εφευρετικών λύσεων σε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και νέες προσεγγίσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως αναγνωρίσεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου τις ανησυχίες για να εστιάσεις σ’ αυτό που σε περιμένει.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις σου επιτρέπουν να διασκεδάσεις και να λάβεις μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ενδιαφέρεσαι για τις προοπτικές των άλλων, κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει τις δικές σου ιδέες. Ο καταιγισμός ιδεών μπορεί να είναι χρήσιμος και η ανατροφοδότηση μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια σε μια κατάσταση, ωφελώντας σε όμορφα. Δε σε ενδιαφέρει να κάνεις τα ίδια πράγματα και μπορεί να πιέζεις λίγο τα όρια στις συζητήσεις σου. Βρίσκεις εφευρετικούς τρόπους για να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να μάθεις περισσότερα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου.

Τοξότης

Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες ή εναλλακτικές ιδέες και μεθόδους σήμερα , με τον Ερμή και τον Ουρανό σε αρμονία. Νιώθεις πιο ελεύθερη και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι οι άλλοι δε σου ασκούν τόση πίεση ή ότι αποσυνδέεσαι από αυτό. Σε ενδιαφέρει να σημειώσεις πρόοδο, να αισθάνεσαι ήπια ανταγωνιστική ή να θέλεις να προκαλέσεις τον εαυτό σου να μεταβεί σε ανεξερεύνητη περιοχή. Αυτή η διαμετακόμιση σε τοποθετεί καλά για να αποκτήσεις γνώσεις σχετικά με τα χρήματα και τα επιχειρηματικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής και η Αφροδίτη που διασχίζουν αυτή τη στιγμή το ζώδιο σου σχηματίζουν σήμερα όμορφες όψεις, δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση ότι είσαι ελεύθερη ή πιο θαρραλέα στο να εκφράζεσαι με μοναδικούς και πνευματώδεις τρόπους. Οι μοναδικές σου ιδιότητες που σχετίζονται κυρίως με το μυαλό, τονίζονται και εκτιμώνται. Είσαι χαρούμενη και εμπνευσμένη. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με άλλους μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Το να κοιτάς μπροστά αντί να μένεις στο παρελθόν σε εξυπηρετεί καλά προς το παρόν και ευτυχώς σου έρχεται φυσικά αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Το να έχεις ανοιχτό μυαλό και τη καρδιά σου στις στενές προσωπικές σχέσεις μπορεί να έχει τα οφέλη του σήμερα. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με άλλους και μια φυσική προσέγγιση προς τους άλλους είναι ελκυστική, προσελκύοντας θετικά σχόλια. Βάζεις την αυτοβελτίωση στην κορυφή της λίστας σου. Η μέρα ευνοεί νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις. Με τον Ερμή και τον Ουρανό σε αρμονία είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προχωρήσεις σε ένα πρακτικό ή ψυχολογικό πρόβλημα. Η εσωτερική ανησυχία μπορεί μερικές φορές να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αλλά σήμερα μπορεί να σε παρακινήσει να δημιουργήσεις μια θετική αλλαγή ή να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ιχθύες

Απολαμβάνεις πιο ελεύθερες, πιο αποδεκτές σχέσεις σήμερα. Μια διέλευση Ερμή – Ουρανού μπορεί να ωφελήσει τις σπουδές, τη δικτύωση και τις επικοινωνίες σου. Διαφωτιστικές συζητήσεις μπορούν να γίνουν τώρα. Οι καλές ιδέες ρέουν ελεύθερα γύρω σου και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συνδέεσαι και αλληλεπιδράς με φίλους και συνεργάτες. Υπάρχει ένα ισχυρό θέμα πνευματικής διέγερσης και περιέργειας σήμερα και η αλλαγή του ρυθμού μπορεί να είναι αναζωογονητική. Ανακτάς το κίνητρο και την αισιοδοξία σου και μπορεί να έχεις καταιγισμό ιδεών, να συνεργαστείς ή να μοιραστείς ιδέες και σχέδια.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα με σκορ 2-1

 

 

 

 

Σήμερα 28 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics