Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2024

Σπουδαία διάκριση για την αθλήτρια από τις Μοίρες...


Ακόμη ένα μετάλλιο στο παλμαρέ της Μαρίας Πρεβολαράκη, αφού η Ελληνίδα-με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου-αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Η Μαρία Πρεβολαράκη βρέθηκε να χάνει με 11-2 από τη Μαλίσεβα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και απέσπασε-με πτώση-τη νίκη που την κατέταξε στην 3η θέση του βάθρου για την κατηγορία των 53 κιλών.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα η Ελληνική αποστολή πανηγύρισε δεόντως για την επιτυχία. Μπορεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να μην έδινε Ολυμπιακή πρόκριση, αλλά η Πρεβολαράκη έδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να βρίσκεται στο Παρίσι 2024.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

H Αννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στους ημιτελικούς των 50μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics