Breaking News
21 Μαΐου 2016

Πέντε συμβουλές που απευθύνονται αποκλειστικά στις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, διασφαλίζοντας καλό επίπεδο ασφάλειας, προτείνει το αμερικανικό Travel Pulse.

Οι συμβουλές αυτές διαφέρουν από τις γενικές οδηγίες ασφαλείας που προτείνεται να ακολουθεί το σύνολο των ταξιδιωτών, όπως το σήμα «do not disturb» έξω από την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο ή την ανοικτή τηλεόραση ώστε να αποφευχθεί περίπτωση ληστείας ενώ λείπετε από το δωμάτιο.Δείτε τι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες ώστε να είναι ασφαλείς…-Να φοράτε βέραΠροφανώς αν ταξιδεύετε για να γνωρίσετε άνδρες, αυτό θα εμποδίσει την κοινωνική σας ζωή.

Όμως αν είστε αγχωμένες για ανεπιθύμητες προκλήσεις από άνδρες, μια βέρα μπορεί να τους αποθαρρύνει να κάνουν την κίνηση. Ακόμα κι αν ταξιδεύετε για να γνωρίσετε ανθρώπους, το να έχετε μαζί σας ένα δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα σε περίπτωση που τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα, είναι ένα καλό back up σχέδιο.-Προστατέψτε τον εαυτό σαςΤο μπρελόκ γάτα είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ, καθώς και μια σφυρίχτρα.

Τα μπρελόκ είναι χαριτωμένα όμως μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Μου αρέσει να έχω ένα επάνω μου απλώς για να έχω μια αίσθηση δύναμης που προσφέρουν αυτά τα 2 μικρά αφτιά. Βέβαια, εάν αισθάνεστε πιο ασφαλείς με κάποιο ρόπαλο ή σπρεϊ πιπεριού ή ακόμη και ένα μαχαίρι τσέπης, είναι το ίδιο.Απλώς βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τους κανόνες μεταφοράς τους και μην τα τοποθετείτε μέσα στην τσάντα σας. -Μην αφήνετε τους άλλους να γνωρίζουν εάν είστε μόνεςΑφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Αν παραγγείλετε room service, μην ντραπείτε να προσποιηθείτε ότι περιμένετε τον σύντροφο/ σύζυγό σας να επιστρέψει από το μπάνιο.

Αν παίρνετε ταξί, καλέστε έναν φίλο και πείτε του ότι φτάνετε σε 5, 10, 15 λεπτά, ακόμη και αν δεν πρόκειται να συναντήσετε κάποιον. Κάνετε ένα ψεύτικο τηλεφώνημα, μιλήστε στους σερβιτόρους στα εστιατόρια για τον όμιλος με τον οποίο ταξιδεύετε, οτιδήποτε χρειαστεί. Όσο περισσότεροι άνθρωποι πιστέψουν ότι είναι κάποιος μαζί σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευθούν γιατί, ποιος ξέρει πότε αυτή η μυστηριώδης συντροφιά θα κάνει την εμφάνισή της.-Να ξέρετε που πηγαίνετεΕίναι καλό να εξοικειώνεστε με το μέρος όπου είστε και όπου θα πάτε. Εάν μπείτε σε ταξί θα πρέπει να γνωρίζετε τη διαδρομή που πιθανότατα θα ακολουθήσει ο οδηγός.

Εάν περπατάτε σε μια τοπική αγορά, σχεδιάστε τη διαδρομή που θα κάνετε εκ των προτέρων και προσπαθήστε να μην ακολουθείτε το GPS καθώς περπατάτε. Αν νιώθετε χαμένες, μπείτε σε ένα καφέ και ανοίξτε έναν χάρτη ή το τηλέφωνό σας και μην κάνετε το αντίστοιχο στο δρόμο. Επιβεβαιώστε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε με τους υπαλλήλους υποδοχής του ξενοδοχείου για να διασφαλίσετε ότι δεν θα περάσετε από κακόφημη περιοχή. Πάντα να έχετε επιπλέον μετρητά για να πάρετε ταξί ή άλλο μέσο μεταφοράς εάν αισθανθείτε αβεβαιότητα να επιστρέψετε περπατώντας μόνες σας.

-Ενωθείτε με το πλήθοςΠροσπαθήστε να ενωθείτε με το πλήθος των ντόπιων όσο το δυνατό γίνεται. Μερικές φορές το ταξίδι έχει αυτό και μόνο το νόημα, το να έχετε προσωπική εμπειρία και να νιώσετε σα να είστε μέρος της τοπικής κουλτούρας. Βεβαιωθείτε ότι δεν λέτε περιττά ή λάθος πράγματα ή ότι δεν συμπεριφέρεστε με προσβλητικό τρόπο και τραβάτε υπερβολική προσοχή.Το να λαμβάνετε το σεβασμό των ντόπιων δεν θα σας κρατήσει απλώς ασφαλείς αλλά θα σας παρέχει και μια φανταστική εμπειρία ταξιδίου.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics