Breaking News
24 Αυγούστου 2021

Με αγκαλιές και φιλιά πραγματοποιήθηκε η επιστροφή στα Χανιά για τους Ορέστη Ντουσάκη και Κώστα Μπουζάκη μετά τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 που διεξήχθη στην Κένυα.


Οι δύο πρωταθλητές του “Ελευθερίου Βενιζέλου” αφίχθησαν μαζί με τον προπονητή τους Κωστή Παπαμαρκάκη, λίγο μετά τις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από την ομάδα τους και γενικότερα τον κόσμο που τους περίμενε.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι συναθλητές τους για να τους συγχαρούν πρώτοι και να τους καλωσορίσουν και ειδικότερα οι Αναστασάκης, Γουμενάκης, Μεγκλεμπλέι και Κουβεδάκης, από τη διοίκηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Γιώργος Γιατρουδάκης και ο Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, ενώ τους αθλητές και τον προπονητή τους καλωσόρισαν ο αντιδήμαρχος Χανίων Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης.

 athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 24/08/2021[vid]

 

 

 

Ο Στέφανος Ντούσκος "Τι πάμε για μετάλλιο; Είναι εύκολο νομίζεις να πάρεις μετάλλιο;"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics