Breaking News
01 Μαΐου 2024

Ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική πρόκληση. Βρίσκεται από προχτές Μ. Δευτέρα στην Τζέντα, όπου τις επόμενες ώρες αρχίζει το ισχυρό Saudi Smash 2024 με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Το τουρνουά στο Sports Hall King Abdullah της Σαουδικής Αραβίας θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του μήνα. Συγκεντρώνει τα τοπ ονόματα του αθλήματος και γενικά αθλητές και αθλήτριες με υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Στην τελική ευθεία πια, της πολύ δύσκολης προσπάθειάς του για την εξασφάλιση της 6ης παρουσίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γκιώνης κυνηγά νέα θετικά αποτελέσματα και συγκομιδή βαθμών. Με αυτό το δεδομένο κάθε ματς έχει ξεχωριστή σημασία, ενώ παράλληλα αποτελεί τεστ για το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης στο απλό, που θα διεξαχθεί τα διάστημα 15-19/05 στο Σεράγεβο.

Με καθοδήγηση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή πρώτη επιδίωξη του Έλληνα άσου στην Τζέντα είναι η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, για την οποία απαιτούνται τρεις νίκες. Η κλήρωση στον 1ο προκριματικό του απλού τον έφερε αντιμέτωπο με τον Λιάο Τσεν Τινγκ από την κινεζική Ταϊπέι, νούμερο 138 στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης. Ο αγώνας γίνεται τη Μ. Τετάρτη στις 14:00, Ελλάδα και Σαουδική Αραβία έχουν την ίδια ώρα. Ζωντανά θα μεταδοθεί το ματς από το κανάλι της World Table Tennis στο youtube.

Αν ο Γκιώνης (νούμερο 91 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) πάρει τη νίκη τότε στον 2ο γύρο θα συναντήσει είτε τον Ισπανό Αλβάρο Ρόμπλες (1ο φαβορί στο ταμπλό των προκριματικών) είτε τον Βραζιλιάνο Βίτορ Ισί.

Το δελτίο Τύπου δημοσιεύτηκε πριν από την έναρξη της 24ωρης απεργίας, που κήρυξε η Ένωση Συντακτών για την εργατική Πρωτομαγιά, από τις 05:00 της Μ. Τετάρτης έως τις 05:00 της Μ. Πέμπτης.

Post Views: 41
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 01/05

 

 

 

 

 

Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές επιδόσεις

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics