Breaking News
13 Μαΐου 2024

Σουτζής: «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά»


αρδαλαχάκης Μανώλης

Ο Μανόλης Σουτζής έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Αλμυρό, έχοντας μάθει παράλληλα και τα ευχάριστα νέα από τον Πειραιά, και την νίκη του αδερφού του Νικόλα με τον ΑΟΤ, που τον φέρνει πολύ κοντά στην άνοδο στην Γ' Εθνική.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ο προπονητής του Αλμυρού ανέφερε τα εξής:

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτά τα παιδιά, δεν έχω λόγια για αυτό το συμβούλιο, τον πρόεδρο, τον Μαρνέλο, τον Βίστη, μια ονειρική χρονιά τελειώνει σήμερα. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτά τα παιδιά, αυτό το προπονητικό τιμ και όλο το σωματείο γενικότερα. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά ήμασταν μια πετυχημένη ομάδα. Σήμερα από ότι είπε και ο κόσμος δίκαια κερδίσαμε και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Αυτά κουβάλησαν όλη τη χρονιά, όπως ξέρετε είμαι πολύ απαιτητικός, δεν έχω λόγια και είμαι τυχερός που τους έχω και εύχομαι να τους έχω και στη συνέχεια.

Γενικά μια καλή ημέρα για τη οικογένεια Σουτζή, μετά και την νίκη του αδελφού μου με τον ΑΟΤ. Πολλά συγχαρητήρια. γιορτάζει σήμερα η οικογένεια Σουτζή. Μια καταπληκτική διοργάνωση το Final Four, αυτά που έγιναν σήμερα, δεν γίνονται αλλού, συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ».

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 12 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο Κώστας Φάκαρος και η Βασιλική Μπουλά αναδείχτηκαν σήμερα στα Χανιά πρωταθλητές Ελλάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics