Breaking News
28 Μαρτίου 2017

Το «όλα χάνονται και όλα μπαίνουν» δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γι΄ αυτή την φάση, καθώς ΔΕΝ γίνεται να χαθεί!


Το περασμένο Σάββατο στο ματς της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έγινε κάτι που δεν πρέπει να έχει συμβεί ποτέ ξάνα!


Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς Δοκίμι-Παραβόλα οι γηπεδούχοι προηγούνται με 1-0 και όλοι οι παίκτες της Παραβόλας μαζί με τον τερματοφύλακα έχουν βγει στην αντίπαλη περιοχή για το κόρνερ. Η μπάλα χάνεται και οι γηπεδούχοι βγαίνουν μόνοι τους απέναντι στην κενή εστία.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει την κούρσα έχει την ευκαιρία να βάλει το πιο εύκολο γκολ της ζωής του και ο συμπαίκτης του που ακολουθεί έχει ήδη ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς! Όμως ένα λάθος κοντρόλ βγάζει την μπαλα άουτ και κανείς δεν πιστεύει αυτό που συνέβη.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics