Breaking News
28 Οκτωβρίου 2019

Λούκας Πέρερθ και Ντόντι Λουκεμπάκιο σε Αλαβές και Χέρτα Βερολίνου αντίστοιχα κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις στο Top-10 των γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

 

Οι απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Τζέιμς Μάντισον και Πασκάλ Γκρος στα παιχνίδια των Λέστερ και Μπράιτον απέναντι σε Σαουθάμπτον και Έβερτον αντίστοιχα έχουν συμπεριληφθεί στην 10άδα των καλύτερων τερμάτων μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση το τρίτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νόριτς, «κεραυνός» από τον Τζέι Ροντρίγκες για τη Μπέρνλι απέναντι στην Τσέλσι, όμως, η κορυφή δεν ανήκει στην Premier League.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, αλλά και ο Λουκεμπάκιο της Χέρτα, σκόραραν με ανάποδο ψαλίδι και κατέκτησαν την κορυφή και τη 2η θέση στο... βάθρο.

Απολαύστε τα 10 καλύτερα γκολ από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics