Breaking News
03 Μαΐου 2021

Η Λιόν πήρε μία επεισοδιακή νίκη επί της Μονακό με 3-2 εκτός έδρας και μετά το τελευταίο σφύριγμα, επικράτησε το χάος με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα... χέρια.


Ο διαιτητής είχε σφυρίξει το τέλος του αγώνα και ξαφνικά έγινε «χαμός» μιας και άρχισε μία συμπλοκή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μονακό και της Λιόν, όπου μέρος πήραν οι αναπληρωματικοί και όχι μόνο.

«Έπεσαν» ορισμένες μπουνιές, κάποιοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά τελικά αυτό έγινε μετά από αρκετά λεπτά. Ο διαιτητής απέβαλλε ουσιαστικά μετά το τέλος του αγώνα τους Ντε Σίλιο, Μαρσέλο, Πελέγκρι και Γκουμπέλς που θεωρήθηκαν ως οι υπεύθυνοι της συμπλοκής.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 03/05/2021

Σπύρος Γιαννιώτης: Επίσημα στο Hall of Fame

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics