Breaking News
10 Ιανουαρίου 2024

Από τον Εργοτέλη στον Ηρόδοτο ο Στέφανος Τσαμαντιώτης!



Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος, με τον Στέφανο Τσαμαντιώτη να κάνει την διαδρομή Μαρτινέγκο-Νέα Αλικαρνασσός. Μάλιστα ο Γιάννης Χατζησεβαστός γνωρίζει καλά τον 20χρονο ποδοσφαιριστή λόγω της κοινής τους παρουσίας στις Μικτές ΕΠΣΗ. Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ο οποίος αποτελεί την τρίτη μας μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου και θα φοράει τα κυανόλευκα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στέφανε Τσαμαντιώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηροδότου και στη Νέα Αλικαρνασσό! Ευχόμαστε στον Στεφάνο υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας και με την βοήθεια και συνεργασία όλων των παιδιών αλλά και την δική του παρουσία να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Στέφανε Τσαμαντιώτη καλώς ήρθες στον Ηρόδοτο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Στέφανος Τσαμαντιώτης γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 2003 στο Ηράκλειο. Η φυσική του θέση είναι μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη των οποίων ήταν μέλος για μια πενταετία μέχρι τα 12 του. Στη συνέχεια προωθήθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου (Μαρτινέγκο, Κανάρια, Νέοι Εργοτέλη, Κ20) πριν μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα με την οποία έκανε προπονήσεις την σεζόν 2021 - 2022 (Super League 2). Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Γιούχτα με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ' Εθνική και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Super League 2. Φέτος ήταν βασικό στέλεχος του Εργοτέλη στην Α1 ΕΠΣΗ παίζοντας σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο και μετρώντας 14 συμμετοχές σε 15 παιχνίδια. Έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Γιάννη Χατζησεβαστό στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ με τον προπονητή του Ηροδότου ν' αναδεικνύει το ταλέντο του και να εισηγείται στη διοίκηση την απόκτηση του καθώς πέραν των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του μπορεί ν' αγωνιστεί και ως μικρός σε Α1 και Κύπελλο ΕΠΣΗ»

Στη φωτογραφία ο γενικός αρχηγός του Ηροδότου Γιάννης Φουντουλάκης στη Νέα Αλικαρνασσό τον Στέφανο Τσαμαντιώτη.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει τους κορυφαίους της χρονιάς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics