Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017

Το κλασικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Μπάσκετ Λιγκ αλλάζει το πρόγραμμα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι προγραμματισμένες για το προσεχές Σαββατοκύριακο οι πρώτες αγωνιστικές στην Α2 των γυναικών, όπως και η συνέχεια στην Α2 των ανδρών. Επειδή όμως, την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ θα κοντραριστούν στον Πειραιά οι παραδοσιακοί αντίπαλοι, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. ειδοποίησε ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις καμία άλλη δραστηριότητα. Είναι απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, το φαληρικό στάδιο τη μετέφερε και στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η τελευταία «μάζεψε» αναγκαστικά το πρόγραμμα ώστε όλες οι αγωνιστικές της Α2 να διεξαχθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

«Για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Παναθηναϊκός Α.Ο., την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σύμφωνα με την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα, αθλητική ή μη, στις βοηθητικές αίθουσες με το πέρας των αθλητικών δραστηριοτήτων το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 10μ.μ.. Οι αίθουσες θα παραδοθούν προς χρήση τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου», ανέφερε το έγγραφο του Σ.Ε.Φ. προς την ομοσπονδία.

Στην Α2 των ανδρών είναι στο πρόγραμμα η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική. Η τελευταία επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 10, αλλά μετά την υποχρεωτική αλλαγή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στις γυναίκες, οι οποίες θα κάνουν αρχή για την περίοδο 2017-2018 με τρεις αγωνιστικές. Έτσι, τα ωράρια στην Α2 θα είναι 11:00, 14:00 και 17:00 το Σάββατο.
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics