Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκλεισμοί από τη συνέχεια του απλού για τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο στο WTTFeeder της Βουλγαρίας και τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο WTT Youth Contender της Σλοβενίας,

αλλά με δυνατά τεστ, στα οποία σίγουρα δεν παίρνουν χαμηλό βαθμό. Στην τρίτη μέρα του βουλγαρικού όπεν στο Παναγκιουρίστε ο 28άχρονος πρωταθλητής μας έπαιξε στα ίσια τον Κινέζο Λιου Γέμπο στον τελευταίο προκριματικό γύρο, έμεινε τελικά έξω από το κυρίως ταμπλό του απλού ανδρών με ήττα 3-0 σετ, ωστόσο στάθηκε πολύ καλά κι έχασε δύο από τα σετ στην παράταση. Την προσπάθειά του στο ίδιο αγώνισμα αρχίζει τώρα ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που ήταν απευθείας στο ταμπλό των «64». Την Παρασκευή 02/09 αντιμετωπίζει τον Γάλλο Λιλιάν Μπαρντέ. Επίσης στην Τρίτη μέρα των αγώνων νέων στο Ότοτσεκ, η Παπαδημητρίου ήταν στα νοκ άουτ της κατηγορίας Under 19. Πάλεψε απέναντι στο 1ο φαβορί του ταμπλό, την Άννα Χάρσεϊ από την Ουαλία και στο τελικό 3-0 σετ έχασε επίσης δύο σετ στην παράταση. Πλασαρίστηκε τελικά στις θέσεις 17-32.

Στο απλό ανδρών του βουλγαρικού Feeder ο Κωνσταντινόπουλος είχε προχωρήσει με δύο νίκες και είχε δείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας την πολύ δύσκολη προκριματική διαδικασία. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον 21χρονο Λιου Γέμπο από τη διαχρονικά κυρίαρχη δύναμη του αθλήματος, καθώς ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός. Αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες στο 1ο σετ ίσως έδινε άλλη μορφή στο ματς, πάντως είχε καλό ρυθμό και ποιοτικό παιχνίδι. Του στοίχισε το ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τόσο καλά το σερβίς (του επίσης αριστερόχειρα αντιπάλου του) ώστε να μη δέχεται δυνατές επιθέσεις (12-14, 6-11, 12-14).

Ο Λιου προέρχεται από το Feederτης Τσεχίας και καθώς κάνει ακόμα τις πρώτες παρουσίες σε αυτά τα τουρνουά βρίσκεται πολύ πίσω στην παγκόσμια κατάταξη (Νο 798, μόλις δύο θέσεις ψηλότερα από τον Κωνσταντινόπουλο).

Πλέον ήρθε η ώρα του Σγουρόπουλου να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό στο απλό ανδρών του τουρνουά. Με την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Βατσακλή επιδιώκει υψηλό πλασάρισμα σαν συνέχεια της αξιόλογης πορείας του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στους «64» συναντά τον δυνατό αριστερόχειρα Μπαρντέ, με τον οποίο έχει δώσει αναμετρήσεις και στις νεαρές ηλικίες. Ο αγώνας αρχίζει στις 13:05στο τραπέζι 7 (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη). Αν περάσει στους «32» θα βρει μπροστά του είτε τον Βέλγο Λόρεν Ντεβός είτε τον Γάλλο Καν Ακουζού.

Στο WTT Youth Contender της Σλοβενίας ολοκληρώθηκε το πρωί η ελληνική παρουσία. Στις αθλήτριες ως 19 ετών η Μαλαματένια Παπαδημητρίου είχε προκριθεί στα νοκ άουτ από τη 2η θέση ομίλου και σήμερα Πέμπτη αντιμετώπισε το 1ο φαβορί του ταμπλό, την Άννα Χάρσεϊ από την Ουαλία. Κάμφθηκε με 3-0 σετ, όχι εύκολα όμως, όπως μπορεί να δείχνει το σκορ. Ήταν δυνατή από την αρχή ως το τέλος και μπορούσε να γίνει ακόμα πιο πιεστική, μάλιστα έχασε στην παράταση το 1ο και το 2ο σετ (10-12, 11-13, 7-11). Η Χάρσεϊ έβαζε πολλές μπάλες και ήταν ψύχραιμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Να σημειωθεί ότι δεν ήταν από την αρχή στα πρώτα φαβορί, αγωνίστηκε στο 1ο προκριματικό γκρουπ από τη δεύτερη σειρά της κλήρωσης, όμως κατάφερε να νικήσει το νούμερο 1 του αγωνίσματος, τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία και γι’ αυτό βρέθηκε στην κορυφή του ταμπλό.

Η Παπαδημητρίου, που θα μεταβεί τώρα στην Αυστρία για να κάνει το Σαββατοκύριακο, στο πρωτάθλημα, το ντεμπούτο της με τη Λιντς Φρόσμπεργκ, πλασαρίστηκε στις θέσεις 17-32. Θυμίζουμε ότι στο Ότοτσεκ αγωνίστηκε και η 16χρονη Αγγελική Ευμορφιάδη. Τα δύο κορίτσια καθοδήγησε ο προσωπικός τους προπονητής Γιάννης Βλοτινός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 01 Σεπτέμβριος γιορτάζουν

 

 

 

Mε τον Γιάννη Μπουζούκη να προπονείται κανονικά συνεχίσθηκε η προετοιμασία ου ΟΦΗ

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics