Breaking News
12 Ιανουαρίου 2024

ΟΦΗ: Κομπλέ κόντρα στον Ατρόμητο- Στην αποστολή ο 17χρονος Αδαμάκης!


Μία μεγάλη έκπληξη ...περιέχει η αποστολή του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Για πρώτη φορά επελέγη στην αποστολή ο 17χρονος μέσος Ανδρέας Αδαμάκης, μία εβδομάδα μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου . Μία κίνηση του Πέπε Μελ, που δείχνει ότι πιστεύει στο ταλέντο του 17χρονου μέσου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Νίκος Χριστογεώργος όπως οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Manuel Καλαφάτης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Για την 20μελή αποστολή ο Pepe Mel επέλεξε τους: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Πασαλίδη, Αποστολάκη, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Αδαμάκη, Phellype, Dicko.

Εkriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Ίκαρος ανακοινώνει την Κοπή πίτας με πολλές βραβεύσεις

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics