Breaking News
07 Οκτωβρίου 2017

Το κυκλαδίτικο νησί έχει κατακλυστεί από παγκοσμίου φήμης freerunners!

Οι αθλητές έχουν μετατρέψει τα λευκά παραδοσιακά σπίτια της Σαντορίνης σε… φυσική πίστα!

Εντυπωσιακά tricks και περίπλοκες φιγούρες, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα σηματοδοτούν την έναρξη τουRed Bull Art of Motionπου επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Την απόβαση τους στο νησί έκαναν πάνω από 100 φιλόδοξοι νέοι freerunners έχοντας όλοι τους έναν κοινό στόχο! Να γίνουν μέρος αυτής της διεθνούς αθλητικής εμπειρίας και της παγκόσμιας κοινότητας του freerunning. Ο τρόπος; Η συμμετοχή τους στονOnsite Qualifierκαι η κατάκτηση μιας εκ των 5 τελευταίων θέσεων που ολοκλήρωσαν τη χρυσή 18άδα του Red Bull Art of Motion.

Ο Onsite Qualifier (S.A.F. Πολιτιστικό Μουσείο Σαντορίνης, 4 & 5 Οκτωβρίου) ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις. ΣτηΦάση A (Σαντορίνη, 4.10), 109 αθλητές διεκδίκησαν μια από τις 20 πολύτιμες θέσεις που οδήγησαν στη Φάση B. Ανάμεσα τους και οι 15 Έλληνες αθλητές, που είχαν πάρει το μαγικό εισιτήριο από τοDK’s Tour of Motionπου πραγματοποίησε ο παγκοσμίου φήμης αθλητής και καμάρι της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κυρσανίδης. ΣτηΦάση B (Σαντορίνη, 5.10), ύστερα από εντυπωσιακά tricks και runs, η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 5 αθλητές που ξεχώρισαν, αφήνοντας έξω τον δις νικητή (2011 2012) Pavel Petkuns (LAT) επιλέγοντας πρωτοεμφανιζόμενους και πολλά υποσχόμενους αθλητές.

Η τελική 18άδα αποτελείται από τους 6 top αθλητές τουRed Bull Art of Motion 2016, τους 7 αθλητές (4 άνδρες και 3 γυναίκες) που πήραν την πρόκριση μέσω τουOnline Qualifierτον Ιούλιο και τους 5 freerunners από τοOnsite Qualifier.

Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής είναι έμπειροι εκπρόσωποι του αθλήματος και θα αξιολογήσουν το 90’’ run των αθλητών με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την τεχνική δυσκολία, την εκτέλεση, τη ροή και την συνολική εμφάνιση. Σε 3 από τους 18 αθλητές θα δώσουν τη βαθμολογία που θα τους ανεβάσει στο βάθρο, όπου θα απαθανατιστούν από τηνCANON, πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, καθώς και τα βραβεία Best Female & “Best Trick Award by CU”.

Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics