Breaking News
08 Οκτωβρίου 2017

Τα αυγά αποτελούν μέρος της ανθρώπινης διατροφής για χιλιάδες χρόνια.

Τις τελευταίες δεκαετίες, με την συνειδητοποίηση ότι το κορεσμένο λίπος και όχι η διαιτητική χοληστερόλη είναι η κύρια αιτία της υψηλής χοληστερόλης στους ανθρώπους, η φήμη του αυγού ως μια πλήρης και ωφέλιμη τροφή, επιστρέφει ξανά. Είναι μια φτωχή θερμιδικά φυσική πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας καθώς και άλλων θρεπτικών ουσιών. Οικονομικά και ευέλικτα ως τροφή, η μοναδική διατροφική σύνθεση των αυγών μπορεί να καλύψει μια ποικιλία θρεπτικών αναγκών μας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Επιπλέον, μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στη διαχείριση του βάρους, τη μυϊκή δύναμη, την υγιή εγκυμοσύνη, τη λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία των ματιών και πολλών άλλων. Με άσπρο ή καφέ, τσόφλι, ελευθέρας βοσκής, βιολογικά, εμπλουτισμένα αλλά και από πάπιες, χήνες ή ορτύκια, είναι δικαιολογημένα από τις καλύτερες διατροφικές πηγές αφού περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να μετατραπεί ένα κύτταρο σε κοτόπουλο.
itrofi.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics