Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017

Δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, προτού κυκλοφορήσουν τα δίλιτρα αναψυκτικά και οι μεγάλου μεγέθους σοκολάτες, η γλώσσα μας σπάνια δοκίμαζε κάτι γλυκό.

Η ζάχαρη ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. Η εξέλιξη του ανθρώπου όμως οδήγησε και στη λαχτάρα του γι’ αυτήν. Οι εγκέφαλοί μας απελευθερώνουν τη χημική ουσία ντοπαμίνη που ερεθίζει το εγκεφαλικό κέντρο ευχαρίστησης, κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι γλυκό. Τα τελευταία χρόνια, η τάση για απεξάρτηση από τις υπερβολικά ζαχαρούχες τροφές έχει αυξηθεί και οι περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν για μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με χαμηλές θερμίδες, στην προσπάθειά τους να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων.
itrofi.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics