Breaking News
03 Ιουλίου 2018

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων θα διεκδικήσει ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

 


Ο Κουγιουμτσίδης ήταν ασταμάτητος και με εξαιρετική ψυχολογία στον πρώτο αγώνα έκαμψε με 8-6 την αντίσταση του Αλβανού Σεκρέζι με 8-6. Στη φάση των «8» απέκλεισε τον Ινδό Ραβίντερ με πτώση και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Επόμενος αντίπαλος ο Τζαφάροφ. Από την αρχή ο Κουγιουμτσίδης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αζέρο και με εκπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε 9-2. Στη συνέχεια «έδωσε» τρεις πόντους και τελικά επικράτησε με 9-5.


Το τέλος του αγώνα τον βρήκε να πανηγυρίζει έντονα, μαζί και η ελληνική Πάλη, η οποία συνεχίζει φέτος να εντυπωσιάζει. Σε 4 μεγάλες διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει οι Ελληνες αθλητές έχουν ανέβει στο βάθρο και δίνουν τεράστια χαρά στους φίλους του αθλήματος.

Αύριο ο Κουγιουμτσίδης έχει ραντεβού με το χρυσό μετάλλιο, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο βάθρο.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics