Breaking News
09 Μαρτίου 2019

Η Δώρα Γκουντούρα αποκλείστηκε με 15-14 στον προημιτελικό από την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο Όλγα Κάρλαν.

 


Μια... σπαθιά από την κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης (Κύπελλο Ακρόπολις) έφτασε η Δώρα Γκουντούρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα προημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Αθήνα, ηττήθηκε με 15-14 από την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο, Ολγα Κάρλαν. Η Γκουντούρα αν και δεν ξεκίνησε καλά βρέθηκε να χάνει με 8-4, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 12-12. Η Ουκρανή πήρε προβάδισμα με 14-12, αλλά η αθλήτρια της ΑΕΚ δεν τα παράτησε και ισοφάρισε. Στο τέλος, όμως, η Κάρλαν ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη.

Για να φτάσει έως τα προημιτελικά η Γκουντούρα κέρδισε στις «64» την Μορμίλε (Ιταλία) με 15-3. Στις «32» με νέα μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 15-7 της Σέλτον (ΗΠΑ) και στα προημιτελικά έκαμψε την αντίσταση της Κουερολί (Γαλλία) με 15-13.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου αποκλείστηκε στη φάση των «64», καθώς ήταν άτυχη στην κλήρωση και αντιμετώπισε τη Νo2 του ταμπλό, Βελικάγια (Ρωσία), γνωρίζοντας την ήττα με 15-6. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού την Παρασκευή πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις και σημείωσε δύο σημαντικές νίκες στη νοκ άουτ φάση. Αρχικά νίκησε την Μπαζένοβα (Ρωσία) με 15-9 και στη συνέχεια επικράτησε με 15-13 της Κατονά (Ουγγαρία) για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο κεντρικό ταμπλό.

Ένα γύρο πριν το κεντρικό ταμπλό σταμάτησε η πορεία της Μαρίνας Παΐζη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε την Τακασίμα (Ιαπωνία) με 15-14 και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Φούνκε (Γερμανία) με 15-8.

Η Ελευθερία Τριανταφύλλη ηττήθηκε από την Γκουνιάτοβα (Αζερμπαϊτζάν) με 15-8 και αποκλείστηκε, ενώ η Κλαίρη Μπένου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πριχόντκο (Καζακστάν) και γνώρισε την ήττα με 15-7. Οι υπόλοιπες Ελληνίδες αθλήτριες δεν κατάφεραν να περάσουν από τους ομίλους.

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics