Breaking News
10 Μαρτίου 2019

Πιστός στο ραντεβού του με το βάθρο ήταν ο Γιώργος Πιλίδης.

 


Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης U23 o Πιλίδης

Το «χρυσό παιδί» της ελληνικής πάλης εξασφάλισε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στη Σερβία και με την είσοδό του στον τελικό θα διεκδικήσει την Κυριακή το χρυσό μετάλλιο!

Στα 61κ. της ελευθέρας, ο Πιλίδης αντιμετώπισε προβλήματα, μόνο μέχρι να… ζεσταθεί! Στον προκριματικό νίκησε με 8-5 τον Σερτ και ήταν ο τελευταίος αγώνας που αθλητής του πήρε.. σημείο! Στα προημιτελικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σεφουλάου από την ΠΓΔΜ και επικράτησε με τεχνική πτώση.

Με αέρα νικητή μπήκε και στον ημιτελικό απέναντι στον Μπλιασέτσκι. Ο Ουκρανός δεν άντεξε ούτε 2’ και έχασε με τεχνική πτώση, δίνοντας το «εισιτήριο» στον Πιλίδη για ακόμη έναν τελικό.

Στην προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Μαγκομέντοφ, όπου στον ημιτελικό νίκησε τον Αζέρο Μαμανταλίεφ με τεχνική πτώση.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics