Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2019

Το NHS (το βρετανικό σύστημα υγείας) έχει… τρελές ιδέες. Που όπως φαίνεται, λειτουργούν.

 

Μέσω της ιστοσελίδας του, προτείνουν έναν φθηνό, μη επεμβατικό, αλλά λίγο περίεργο τρόπο διακοπής του ροχαλητού. Με ένα μπαλάκι του τένις!

Οδηγίες: Κολλήστε με ταινία ένα μπαλάκι του τένις στην πλάτη ή στο πίσω μέρος της μέσης. Τι προσφέρει; Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γυρίζετε ανάσκελα στον ύπνο σας, μια στάση που ευνοεί το ροχαλητό.

Μάλιστα δημοσιογράφος του Guardian, αποφάσισε να δοκιμάσει το κόλπο. Και διαπίστωσε ότι λειτουργεί. Δυσκολεύτηκε, όπως γράφει να κολλήσει με ταινία το μπαλάκι στην πιτζάμα του, αποφάσισε να το κολλήσει απευθείας στο δέρμα, κάτι που τελικά δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα.

Τελικά τη λύση τη βρήκε η φίλη του δημοσιογράφου, όπου το έβαλε μέσα από ένα φανελάκι και το έπιασε με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Και ο δημοσιογράφος (και η ίδια) κοιμήθηκαν σαν πουλάκια.

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/shortcuts/2018/oct/16/can-a-well-positioned-tennis-ball-help-prevent-snoring#img-1
runnfun.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics