Breaking News
28 Απριλίου 2020

Leoforos
Οι Μαρία Βοεράκου και Βασίλειος Νικολόπουλος και μίλησαν αποκλειστικά στην «Πράσινη» για την καινοτομία και τη λειτουργία της νέας πλατφόρμας!

 

Οι Μαρία Βοεράκου και Βασίλειος Νικολόπουλος της εταιρείας Jar Ι.Κ.Ε, ήταν αυτοί που υλοποίησαν την ιδέα του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ για προπόνηση με τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, και μίλησαν στην «Π» για αυτήν την καινοτομία και τη λειτουργία της νέας πλατφόρμας.

Αναλογιζόμενοι τη μη εύκολη πρόσβαση στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και την αποχή από τις προπονήσεις εξαιτίας της πανδημίας, κατέθεσαν πρόταση για ηλεκτρονική πλατφόρμα προπόνησης στοχευμένη κυρίως σε αθλητές Παραολυμπιακών αθλημάτων υποβοηθούμενη από τεχνολογίες Εικονικής Πραγματικότητας (VR).
Η πλατφόρμα αυτή, που λανσαρίστηκε μέσω της σελίδας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 17 Απριλίου, επιτρέπει σε έναν χρήστη με τη χρήση απλών VR headset εμπορίου να συμμετάσχει ενεργά ως αθλητής και με αυτόν τον τρόπο να αθλείται και να εξασκείται από το... σπίτι του.

Αρχικά μπορείτε να «συστηθείτε» στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Είμαστε από την JAR IKE (https://jar.gr), μία startup επιχείρηση αποτελούμενη από νέους σε ηλικία ανθρώπους, με κύριο στόχο την δημιουργία καινοτόμων λύσεων και αυτοματοποιήσεων μέσω νέων τεχνολογιών. Με τον Δημήτρη (σ.σ. Πετρούνια) συνεργαζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο πολλά χρόνια, και τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε σε αρκετές από τις δράσεις του με την JAR».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics