Breaking News
14 Μαΐου 2020

Την έναρξη των αγώνων ζητάνε οι ιδιοκτήτες των ομάδων μπέιζμπολ στις Η.Π.Α. για τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.


Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των ομάδων της MLB, έχουν συμφωνήσει να προτείνουν στους παίκτες να ξεκινήσει η σεζόν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι το μπέιζμπολ θα είναι το πρώτο άθλημα που θα ξεκινήσει τους αγώνες, ενώ αναμένεται να μειωθεί σημαντικά και η σεζόν, η οποία κανονικά είχε πρόγραμμα 82 αγώνων.

Στις προτάσεις προς τους παίκτες, υπάρχει αυτή για 14 ομάδες αντί για 10 στα πλέι οφ, δύο από κάθε περιφέρεια. Επίσης το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο, ενώ στο πλάνο αναφέρεται ότι οι περισσότεροι αγώνες θα γίνουν μεταξύ των ίδιων περιφερειών για να μειωθούν τα ταξίδια. Επίσης όσες ομάδες δεν έχουν ακόμα άδεια έναρξης αθλητικών δραστηριοτήτων όπου οι Τορόντο Μπουλς του Καναδά, θα παίξουν τους αγώνες τους στην Φλόριντα ή στην Αριζόνα.

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics