Breaking News
26 Ιουνίου 2020

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

 


ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από αρκετές περιπέτειες και αναβολές, είτε λόγω κορωνοϊού, είτε «γραφειοκρατικές» ο ιστορικός Κερκυραϊκός Γ.Σ. πραγματοποίησε τις εκλογές του για ανάδειξη νέου Δ.Σ. το απόγευμα της Τετάρτης 24/6/2020.

Ο Γρηγόρης Μάστορας με τους συνεργάτες του υπερψηφίστηκαν από τα μέλη που βρέθηκαν στο «Γυμναστήριο» και θα είναι αυτός (όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην προεδρεία) που θα οδηγήσει τα επόμενα χρόνια, τον μεγαλύτερο και γηραιότερο σύλλογο του νησιού.

Μάλιστα ο κ. Μάστορας ήταν και πρώτος σε σταυρούς για να ακολουθήσει ο Γιώργος Μάζης, υπεύθυνος του τμήματος κρίκετ και στην 3η θέση βρέθηκαν ο Σπύρος Δούκας και ο Τ. Χονδρογιάννης από το τμήμα μπάσκετ.

Το πιθανότερο είναι να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 28/6/2020 το Δ.Σ. για να συγκροτηθεί σε σώμα και με τον κ. Μάστορα να ανανεώνει τη θητεία του σαν πρόεδρος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών:
Τακτικά Μέλη Δ.Σ.
Μάστορας Γρηγόρης 57
Μάζης Γεώργιος 47
Δούκας Σπύρος 44
Χονδρογιάννης Παν. 44
Κούρκουλος Αλεξ. 43
Πουλής Άγγελος 43
Κουρσάρης Ιωάννης 41
Κατέχη Αγγελική 40
Μπαρλογιάννης Γεωγ. 30
Μουρτσινούδης Αλεξ. 33
Πουλής Γεώργιος 30
Επιλαχόντες
Κουρσάρη Πολυξένη 18
Κολυτά Βασιλική 15
Για την εξελεγκτική επιτροπή
Μάστορας Κων/νος 30
Πουλημάς Δημήτριος 27
Αγιώτατος Γεώργιος 25

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
enimerosi.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics