Breaking News
01 Ιουλίου 2020

Με τη διεξαγωγή το Σαββατοκύριακο του Νότιου Διάπλου ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου επέστρεψε στους αγώνες ιστιοπλοΐας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο. Φέτος έστω και με αρκετά μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο σύλλογος ξεκίνησε την προσπάθεια του.

 

Έλαβαν μέρος επτά σκάφη τα οποία την πρώτη μέρα έκαναν τη διαδρομή Ζάκυνθο – Κατάκολο, από όπου και η φωτογραφίες που βλέπετε και τη δεύτερη μέρα με την αρωγή των τοπικών φίλων της ιστιοπλοΐας δόθηκε η εκκίνηση για την επιστροφή.

Ο εκπαιδευτής Θοδωρής Καββαθάς, ο Γιάννης Διονυσόπουλος και ο Αλέξανδρος Χριστοδουλοπουλος έδωσαν την εκκίνηση ενώ μας αποκάλυψαν τα σχέδια για την ίδρυση αθλητικού ομίλου ιστιοπλοΐας στην περιοχή και όχι μόνο.

patrisnews.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics