Breaking News
05 Ιουλίου 2020

Για τις αθλητικές μεταρρυθμίσεις που γίνονται αναφέρθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Στο δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel «φιλοξενήθηκε» ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε τις μέχρι στιγμής κινήσεις του, στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων για την ανάπτυξη του αθλητισμού, υπογραμμίζοντας... «Οι αθλητικές μεταρρυθμίσεις με το "Μητρώο Αθλητικών Σωματείων" για να ξέρουν όλοι στη χώρα τα ενεργά και νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία, με τον "Πέλοπα" για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με τα Μητρώα Προπονητών και Αθλητών, που θα ακολουθήσουν, γίνονται για τους πολλούς, όχι για τους λίγους, για τους μόνιμους».

Επίσης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «Ο αθλητισμός είναι υπόθεση των πολλών, πρέπει να υπηρετεί όλη την αθλητική οικογένεια κι αν υπάρξει κοινή στόχευση, φιλοσοφία, ίδιο πνεύμα, τότε η συνεργασία θα φέρει αθλητική εκτόξευση, όσο κι αν κιτρινίζουν, όσο κι αν λασπώνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ».

Για να προσθέσει ότι «Ο αθλητισμός λειτουργεί διττά: πλάθει χαρακτήρες της νέας γενιάς, φτιάχνει αθλητές, διαμορφώνει κοινωνικές συμπεριφορές και παράλληλα, ως "βιομηχανία", μπορεί να βοηθήσει τη χώρα οικονομικά πολύ περισσότερο απ’ ότι ως τώρα», και να καταλήξει... «Τι μας λείπει; Εγκαταστάσεις λειτουργικές κι αναβαθμισμένες, για τις οποίες δουλεύουμε συνεχώς και σοβαρότητα. Εχουμε πήξει στη θεωρία και στα μεγάλα λόγια. Τα έργα (μας) μετράνε... ».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics