Breaking News
14 Ιουλίου 2020

Με 5 Αθλητές συμμετείχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στον προτελευταίο αγώνα της χτυπημένης από το ιό αγωνιστικής χρονιάς.

 

  

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης αγωνίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες .

Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο μικρός Κουλακίδης Χρήστος που συνεχίζει μια παράδοση τίτλων στις Κ11 και Κ13 από τους Ρακιτζή και Κωνσταντινίδη τα 4 τελευταία χρόνια . Νικητής στο απλό όπου δεν αμφισβητήθηκε η κυριαρχία του και δεύτερος στο διπλό με ζευγάρι από το Σιδηρόκαστρο τον Σαρουγιαννίδη Ι. σε ένα δραματικό 3ο σετ 23-21 από τα αδέρφια Πέγιου ΕΑΤΕΚ Θεσσαλονίκης .

   

Η Πετρόβαλη Ευαγγελία στην 2η συμμετοχή της σε πανελλήνιους αγώνες έφτασε στην 8αδα στο απλό και στην 3η θέση στο διπλό με ζευγάρι από Θεσσαλονίκη . Πρώτη συμμετοχή για τον Λιβανό Νικόλαο και Δράμπα Νικόλαο ( μικρός στην κατηγορία ) με ελπιδοφόρα αγωνιστικά μηνύματα .
Το διήμερο 25,26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πρωτάθλημα της χρονιάς στο Σιδηρόκαστρο της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και της Κ17

Πανελλήνιο Seniors +35 , +50
1 Χάλκινο η Χαριτίδου

Με 1 μετάλλιο επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη η Χαριτίδου Σωτηρία από αυτούς τους αγώνες . Η αλλαγή στον τρόπο προπόνησής της έφερε αποτελέσματα .

Αν και αθλήτρια των παραολυμπιακών αγωνισμάτων συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες και είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία . Τώρα στόχος της είναι το Πανευρωπαϊκό της Ιρλανδίας εφόσον πραγματοποιηθεί .

https://epiloges.tv/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics