Breaking News
25 Ιουλίου 2020

Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Ρακέτας "Αγιοι Απόστολοι" θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά για την πρόκριση στην τελική φάση της "1ης Εκδήλωσης Ελληνικής Ξυλοσφαίρισης - Valetudo Racket".

 

Ο ΑΟΡ Αγ. Αποστόλων είναι διοργανωτής των αγώνων που αφορούν τα προκριματικά για την Περιφέρεια Κρήτης και θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Ιουλίου από τις 11:30 έως και τις 19:00.

Οι ομάδες που θα προκριθούν απ' όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας, θα πάρουν μέρος στα τελικά των εκδηλώσεων που θα γίνουν στην Αθήνα στις 28 και 29 Αυγούστου 20020.

Οι κατηγορίες της διοργάνωσης είναι οι εξής: δυάδα ανδρών, τετράδα ανδρών, μικτή δυάδα και μικτή τετράδα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH TENNIS

AO Raketas

Ο ΑΟ Ρακέτας "Αγιοι Απόστολοι" διοργανώνει εκδηλώσεις εσωτερικού τουρνουά Beach Tennis, 1-2 Αυγούστου. Στο ανοιχτό τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές – αθλήτριες από άλλους ομίλους.

Κατηγορίες: Τετράδες ανδρών (διπλό) και μικτές τετράδες (διπλό).

Πληροφορίες: Κανδανολέων Μανώλης 6972313360
atlhitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics