Breaking News
25 Ιουλίου 2020

Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στο Σύλλογο Αλτσχάιμερ

 

 

Το θερινό σινεμά αναβιώνει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ιεράπετρας «Κύρβεια 2020», από 26/7 έως 26/8, κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 21:30.

Το ταξίδι αρχίζει με την ελληνική ταινία «Για Θύμισε μου».

Μια ταινία για το Αλτσχάιμερ, για τη νόσο που μαστίζει την εποχή μας όσο ποτέ άλλοτε. Μια ιδέα, μια προσπάθεια, μια σύλληψη μέσα από το προσωπικό βίωμα.

Προλογίζει η δημιουργός της ταινίας και ψυχολόγος κ. Μαρία Σβολιαντοπούλου.

Είσοδος 3€. Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στο Σύλλογο Αλτσχάιμερ.

Η μαγεία του θερινού κινηματογράφου στα «Κύρβεια 2020». Μια όμορφη ιδέα γίνεται πραγματικότητα και ομορφαίνει τις καλοκαιρινές νύχτες της πόλης μας.

"Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε κλασικά και όχι μόνο αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου σε ένα χώρο που δημιουργήθηκε από την αρχή, με τις λίγες δυνάμεις μας αλλά με πολύ μεράκι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο Γρηγόρη Παλιεράκη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου τον Μπάμπη Πάγκαλο για την παραχώρηση των καθισμάτων και τους Άρη Θεοδωρίδη και Μάνο Τσελά για το δημιουργικό του υλικού προώθησης" αναφέρουν οι διοργανωτές.
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics