Breaking News
01 Αυγούστου 2020

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει στους θεατές να παρακολουθήσουν τις λεγόμενες “πιλοτικές” διοργανώσεις, οι οποίες προγραμματίστηκαν από το τέλος Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου, ώστε να δοκιμαστούν οι νέες οδηγίες για την υγεία, μετά την πανδημία του κορονοϊού.

 

Ωστόσο, σήμερα (Παρασκευή 31/7) ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι το «κεκλεισμένων των θυρών» θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως τις 15 Αυγούστου, λόγω πανδημίας, καθώς ο ιός δεν έχει περιοριστεί ακόμη στη Βρετανία. Αυτό θα αφορά αγώνες κρίκετ και ιπποδρομιών, αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Σνούκερ, που έχει προγραμματιστεί στο Σέφιλντ.

Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής ανέφερε ότι μεταξύ 20 και 26 Ιουλίου υπήρξαν περίπου 4.200 νέα κρούσματα την ημέρα στην Αγγλία, από τα περίπου 2.800 την προηγούμενη εβδομάδα. Η Βρετανία έχει καταγράψει σχεδόν 46.000 θανάτους μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Reuters, από την έναρξη της πανδημίας.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics