Breaking News
03 Αυγούστου 2020

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 την 8η και 9η Αυγούστου 2020 με την επωνυμία "Ναυτοσύνη 2020" και αγώνες κολύμβησης στις εγκαταστάσεις του στα Καρδάμυλα της Χίου.

 

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με απονομή μεταλλίων στην πλαζ Παπαλιού - Αγκάλη Καρδαμύλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αυστηρά μεταξύ των αθλητών και των προπονητών, χωρίς την παρουσία κοινού.

«Οι αγώνες αφιερώνονται στους ναυτικούς που βρίσκονται αποκλεισμένοι, μακριά από το σπίτι τους και τις οικογένειές τους»

Αγωνιστικό πρόγραμμα:

Σάββατο 8/8
10:00

Αφίξεις, εγγραφές, συγκέντρωση κυβερνητών στα γραφεία του Ν.Ο.K.


12:00

Εκκίνηση 1ης ιστιοδρομίας της ημέρας

Κυριακή 9/8
10:00

Εκκίνηση 1ης ιστιοδρομίας της ημέρας


19:30

Τελετή απονομών μεταλλίων ιστιοπλοΐας & κολύμβησης
politischios.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics