Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από την Λίτσα Πετρίδη

 

ΚΡΙΟΣ

Μην πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες έχεις αμφιβολίες. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Επίλεξε τις μεταμεσημβρινές ώρες για να κάνεις κινήσεις ματ στα εργασιακά, καθώς στον τομέα της φήμης και της καριέρας, ευνοείσαι περισσότερο.

Γίνεσαι λίγο αντιδραστική απέναντι στο ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις πραγματικές σου ανάγκες.

ADVERTISING

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο αντιφατική και αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κάποιες αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλους, έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σου σχέδια. Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στα εργασιακά και επεξεργάσου κάποιες λεπτομέρειες καλύτερα.

Ο τρόπος που εκφράζεσαι απόψε στο σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Ή δεν τα λες καλά εσύ ή εκείνος δεν αντιλαμβάνεται σωστά τα λόγια σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και γέμισε το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυσκολία συγκέντρωσης, αλλά και η συναισθηματική σου φόρτιση σήμερα κάνει τη μέρα σου περίπλοκη και κουραστική, γι’ αυτό απόφυγε σημαντικά ραντεβού και τη λήψη αποφάσεων. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Έστω και αν δεν τις εμπιστεύεσαι σήμερα, μην τις ακυρώνεις και μην τις αμφισβητείς.

Ξεκλείδωσε και έκφρασε τα συναισθήματά σου απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κούραση και η μονοτονία σε έχει κυριεύσει και σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτησε θετική στάση σήμερα απέναντι στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη ζωή σου. Σκέψου και λειτούργησε διαλλακτικά, έως ότου να καταλάβεις τι συμβαίνει και τι είναι προς όφελός σου. Η όρεξη και η διάθεσή σου για δημιουργικότητα στα εργασιακά σε κάνει αποτελεσματική και εξαιρετικά γρήγορη σε κινήσεις και ενέργειες.

Η ειλικρινής σου διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου απόψε κερδίζει το χαμένο έδαφος. Ανακτάς την εμπιστοσύνη του κι αυτό επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε επαφές με φίλους που η καθημερινότητα και τα προβλήματά της, σας έχουν απομακρύνει.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ενέργειά σου σήμερα, γι’ αυτό και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αυτό που θα πρέπει λίγο να προσέξεις είναι ο τρόπος επικοινωνίας σου. Μην εμπλέκεις συναισθηματισμούς στα εργασιακά. Μην ξεχνάς πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας κοιτά τα δικά του συμφέροντα.

Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορεί να αφήσει το σύντροφό σου αδιάφορο. Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτάξου καλύτερα στον καθρέφτη σου και αναλογίσου το ποιος θα μπορούσε άραγε να σου αντισταθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αμυντικές απαντήσεις και κινήσεις σήμερα όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αντίθετα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σου και κρίνε αντικειμενικά τα γεγονότα. Μπορεί κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις να φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιλεκτική με τις δεσμεύσεις σου.

Ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια και το σύντροφό σου απόψε και πέρασε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η ενασχόληση και η τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Έλεγξε την τάση σου σήμερα να παρερμηνεύεις όλα αυτά που ακούς και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν απαντήσεις. Μην αφήνεις την προσοχή σου να αποσπάται από όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά. Μείνε πιστή και αφοσιωμένη σε αυτά που μέχρι χθες σε γέμιζαν αισιοδοξία και δύναμη.

Διατύπωσε με σαφήνεια τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφό σου και μην τον μπερδεύεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να απαλλαγείς από τη συντροφιά και τη συναναστροφή σου με απαισιόδοξους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απόφυγε σήμερα τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερά της, λίγο η ασυνεννοησία που επικρατεί γύρω σου, σου δημιουργούν σύγχυση. Μην εξουθενώνεις τον εαυτό σου και μην διακινδυνεύεις την υγεία σου με την τόση δουλειά. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ξεκουράσου.

Η κατανόηση που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφό σου μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καιρός να εγκωμιάσεις τον εαυτό σου για όσα έχεις ξεπεράσει και καταφέρει μέχρι σήμερα και να σταματήσεις την αυστηρή, κακή κριτική. Άλλωστε, οι εξελίξεις μέρα μέρα αποδεικνύουν περίτρανα πως έχεις ανακτήσει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο. Οι συναισθηματισμοί σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα και διλήμματα στα εργασιακά. Φρόντισε για τα δικά σου συμφέροντα και όχι των άλλων.

Μετά από μια καταιγίδα έρχεται και η ηλιοφάνεια, έτσι και στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από το καλό κλίμα και την καλή σου διάθεση και φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Θα λάβεις πραγματική ικανοποίηση και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου αν μείνεις λίγο περισσότερο σπίτι και ασχοληθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δεν λάβεις θετικά σχόλια στα εργασιακά, μην απογοητεύεσαι. Να ξέρεις μόνο πως έχεις καταπλήξει και εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές σου και κάτι καλό μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου.

Ανοίξου περισσότερο στο σύντροφό σου, προκειμένου να εισπράξεις και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι τόσο ανυπόμονη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει κάτι καλό για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παράμεινε σταθερή στους στόχους και τις απόψεις σου και μην κάνεις το χατίρι αυτών που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και να επωφεληθούν από τις ιδέες σου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερών σου στα εργασιακά. Δείξε το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές σου.

Προσκλήσεις και εκπλήξεις σε περιμένουν απόψε από το σύντροφό σου. Άδειασε λοιπόν το μυαλό σου από ό,τι σε βασανίζει και απόλαυσε τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητήσει μια ακόμα ευκαιρία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη προετοιμάζουν τις δυνάμεις τους και σου εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και δημιουργική περίοδο. Δεν έχεις ακόμα μια πλήρη εικόνα για τις εργασιακές επιδιώξεις και κινήσεις σου, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις πριν καταλήξεις σε αποφάσεις και οριστικοποιήσεις νέων συμφωνιών.

Βρες εναλλακτικές λύσεις σε όσα δημιουργούν προβλήματα και διαφωνίες με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ.

Πηγή: tlife

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics