Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2016

Υπάρχει μια δίαιτα που βασίζεται στα γλυκά και λειτουργεί ως εξής: Τρως καθημερινά μέχρι 1300 θερμίδες από αυτές οι 300 είναι το γλυκό.

Οι υπόλοιπες 1000 πρέπει να είναι μοιρασμένες στα 3 βασικά γεύματα και το σνακ σου. Εννοείται, ότι τρως πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, λαχανικά και τροφές ολικής άλεσης.

Εάν δεν το παρακάνεις, λοιπόν με την γαλοπούλα και τη γέμιση και τρως νορμάλ μερίδες μπορείς να φας 2-3 γλυκά ή 1 γλυκό που δεν θα ξεπερνά τις 300 θερμίδες. Αυτό σημαίνει 2 μεσαία μελομακάρονα, 2 μικρές δίπλες, μισό κομμάτι κορμό χριστουγεννιάτικο, 1 κομμάτι βασιλόπιτα και 1 μεγάλο κουραμπιέ ή 2 μικρά κουραμπιεδάκια.PicMonkey Collage121

 

Η δίαιτα αυτή όχι μόνο θα σε βοηθήσει να μην πάρεις κιλά αλλά αν καταφέρεις να την ακολουθήσεις για 1 μήνα και καταφέρεις να μην ξεπερνάς τις 1300 θερμίδες μπορείς να χάσεις έως και 4 κιλά!

Tips:

Προτίμησε να φας το γλυκό το πρωί!

Φτιάξε μόνη σου τα γλυκά ώστε να είναι πιο lightμε λιγότερο βούτυρο, ζάχαρη και λιπαρά.

Προσοχή στο αλκοόλ και κυρίως στα παχυντικά cocktails!

πηγή:joytv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics