Breaking News
17 Ιανουαρίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Κωνσταντίνος Ντότας

 


Έντονη η ανάγκη να αποσυρθούμε σε ονειρικούς κόσμους.

Κριός

Η ανάγκη να κατεβάσετε τον γενικό και να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας θα είναι έντονη σήμερα. Ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Ταύρος

Οι δεξιότητές σας και κυρίως η μαεστρία σας θα σας βοηθήσουν σήμερα να αγγίξετε ένα όνειρό σας. Ακόμη και εάν δεν υπόσχεται το “για πάντα” θα είναι πηγή ανανέωσης.

Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεται προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας κυρίως. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές αποφάσεις ή δράσεις.

Καρκίνος

Η υπερβολική αγωνία δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε αυτή την στιγμή να φέρετε στην ζωή σας. Καλό θα είναι να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να την αφήσετε να είναι αρωγός στα βήματά σας.

Λέων

Η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Με ευελιξία και μαεστρία προχωρήστε τα βήματά σας με σύνεση.

Παρθένος

Η σταθερότητάς σας θα σας βοηθήσει στο πρόγραμμα που έχετε φτιάξει για σήμερα. Άνθρωποι γύρω σας ζητούν την προσοχή σας.

Ζυγός

Καλή στιγμή να προσθέσετε κάτι δημιουργικό σε αυτό που δουλεύετε ή να φέρετε με κάποιον τρόπο έναν αέρα ανανέωσης.

Σκορπιός

Καλή ημέρα για οτιδήποτε δημιουργικό. Αφήστε την φαντασίας σας να οδηγήσει τα βήματά σας. Οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται.

Τοξότης

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργικούς δρόμους ή να σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Από εσάς εξαρτάται ποία κατεύθυνση θα ακολουθήσετε.

Αιγόκερως

Δεν είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα κυρίως εάν σχετίζονται με την συναισθηματική ή υλική σας ασφάλεια. Το σπίτι και η οικογένεια ζητούν την προσοχή σας.

Υδροχόος

Σήμερα μην σπαταλήσετε τα χρήματά σας και μην σπαταληθείτε εσείς η ίδια/ο ίδιος σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες πραγματικά δεν οδηγούν κάπου παραγωγικά.

Ιχθύες

Καλή ημέρα να προβάλετε τις ικανότητές σας μέσα από τα έργα και τις δράσεις σας. Ασχοληθείτε με την εικόνα σας και γίνετε το φωτεινό παράδειγμα.
www.portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics