Breaking News
29 Φεβρουαρίου 2016

Το ωραίο χαμόγελο έχει ενέργεια. Επηρεάζει την καριέρα, την κοινωνική ζωή, την αυτοπεποίθηση, ακόμη και τη νεότητά σας. Οι περισσότεροι άνδρες, όμως, δεν γεννιούνται με τέλεια οδοντοστοιχία.

 

Ακόμη και όλοι οι γνωστοί αστέρες του Χόλιγουντ - ανάμεσά τους ο George Clooney και ο Hugh Jackman, που έχουν κερδίσει και τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο - έχουν χρησιμοποιήσει την αισθητική οδοντιατρική για να μπορούν να γοητεύουν με τα λαμπερά τους χαμόγελα.
Χρήστος Λώλης
Χρήστος Λώλης, DDS, DICOI
Οι άνθρωποι με υγιές και ωραίο χαμόγελο είναι σίγουροι για τον εαυτό τους κι αυτό ακριβώς μεταδίδουν σε όσους το εισπράττουν. Εάν νιώθετε πως κάτι σας εμποδίζει να χαμογελάσετε και να εκθέσετε την οδοντοστοιχία σας σε κοινή θέα, μάθετε πόσο εύκολα και απλά μπορεί να κερδίσετε όση αυτοπεποίθηση σας λείπει.


Έχετε απλά υπόψη σας, ότι πέρα από μια απλή λεύκανση που μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε οδοντίατρο, οι υπόλοιπες αισθητικές παρεμβάσεις (porcelain veneers για εκτεταμένα περιστατικά, cosmetic bonding και invisalign), σκόπιμο είναι να γίνονται από ειδικούς γιατρούς, που μπορούν να εξατομικεύουν το κάθε περιστατικό, αφού κάθε στόμα και κάθε ασθενής έχουν διαφορετικές απαιτήσεις.
Ίσια δόντια με διάφανους νάρθηκες
Το σύστημα Ιnvisalign είναι μια ορθοδοντική θεραπεία η οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα περιστατικά - αυτό θα το κρίνει ο ειδικός γιατρός. Ωστόσο, είναι μια ιδιαίτερα προσφιλής μέθοδος αντιμετώπισης κλινικών περιστατικών με στραβά δόντια. Ο ασθενής πλέον δε φορά σιδεράκια, δεν υπάρχει πουθενά μέταλλο. Ουσιαστικά πρόκειται για διάφανους νάρθηκες, οι οποίοι μπορούν να βγαίνουν όποτε το επιθυμεί ο ασθενής.
Πιο λευκά δόντια
H λεύκανση των δοντιών είναι μια απλή και καθόλου επώδυνη διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και, πλέον χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ασφαλής, μιας και έχει καταρριφθεί επιστημονικά ο μύθος ότι η λεύκανση καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών.
Εμπιστευτείτε τη σιγουριά των όψεων πορσελάνης
Οι λεπτές όψεις πορσελάνης (ή veneers, στην οδοντιατρική ορολογία): έχουν αποδεδειγμένα τη μεγαλύτερη μακροβιότητα από κάθε άλλη οδοντιατρική πράξη. Μπορούν να ανανεώσουν οποιοδήποτε χαμόγελο σε εντυπωσιακό βαθμό αλλάζοντας το χρώμα και το σχήμα των δοντιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ασθενούς. Η διαδικασία απαιτεί δυο-τρεις συνεδρίες, δεν είναι επίπονη και ο ασθενής από την πρώτη κιόλας συνεδρία φεύγει με δόντια, αλλά όχι τα μόνιμα, μιας και αυτά θα πρέπει να ετοιμαστούν στο εργαστήριο.
Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε έχετε υπ' όψη σας ότι υπάρχουν αντικειμενικοί κανόνες πάνω στους οποίους βαδίζει ένας οδοντίατρος, αλλά οφείλει να ακούει και τις επιθυμίες των ασθενών και να τις υλοποιεί στο μέγιστο δυνατό. Άρα, το πιο σημαντικό πριν ξεκινήσει οποιοδήποτε περιστατικό είναι να έχει ένα ακριβές σχέδιο θεραπείας και ο ασθενής να δει το τελικό αποτέλεσμα πριν καν ο οδοντίατρος ακουμπήσει τα δόντια του.

πηγή capital.gr



To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics