Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2021

«Έφυγε» ο 42χρονος Γιώργος Λιακάκης


Την τελευταία του πνοή άφησε 20 λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 42χρονος οπερατέρ, Γιώργος Λιακάκης.

 

Ο οπερατέρ και πατέρας ενός παιδιού, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 22 Φεβρουαρίου, όπως είχε γράψει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.
«Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου. covid19(+) στο rapid test και βουρ Βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελα μου ίσως να έχουν κολλήσει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι….
Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και γι’ αυτό έχει γίνει ότι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου.
Μάσκα παντού αντισυπτικό με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!», είχε γράψει χαρακτηριστικά, μέσα από το Βενιζέλειο.

Χτες, Σάββατο, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και άφησε, τελικά, την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος εικονολήπτης αντιμετώπιζε αρκετά υποκείμενα νοσήματα και ο κορoνοϊός επιδείνωσε πολύ την κατάσταση της υγείας του. Η καρδιά του δεν άντεξε και «έφυγε» τα ξημερώματα από ανακοπή.
Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου…

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλο ένα γκολ... χάρμα οφθαλμού απο τον Εργοτέλη [vid]

Τέσσερις προκρίσεις στους άνδρες και πέντε στις γυναίκες από το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του απλού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics