Breaking News
13 Μαρτίου 2021

Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης
Ξιφασκία: Η Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 

Η  Ρεθεμνιώτισσα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα θα βρίσκεται και εκείνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αφού με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης σφράγισε το εισιτήριο της.

Δύο νίκες ήταν αρκετές για τη Δώρα Γκουντούρα ώστε μέσα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στον πρώτο γύρο η Δώρα Γκουντούρα επικράτησε 15-8 της Σέλτον, ενώ στον δεύτερο αγώνα της νίκησε 15-14 την Τακασίμα. Την ίδια ώρα η μεγάλη της αντίπαλος Μπιάνκα Πάσκου ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο από τη Γαλλίδα Μπαλζέ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ρουμανά αθλήτρια δεν μπορεί να φτάσει τους 120 βαθμούς που έχει η Δώρα Γκουντούρα η οποία μπορεί να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Τόκιο.

sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

Πράσινο φως» σε προπονήσεις Γ’ Εθνικής, κολυμβητήρια και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Τα 8 χρόνια που άλλαξαν την Ελληνική τοξοβολία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics