Breaking News
10 Απριλίου 2021

MotoGP: Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί

 

 Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε «το πράσινο φως» από τους θεράποντες ιατρούς του, προκειμένου να επιστρέψει στις πίστες. Ο Ισπανός, εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, απέχει από τους αγώνες μοτοσικλέτας από τον Ιούλιο του 2020 και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα του περυσινού πρωταθλήματος.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα, η ομάδα του Μάρκεθ, Repsol Honda, ενώ ο έμπειρος οδηγός έγραψε στο μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram: «Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα στο Πορτιμάο. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν δύσκολοι, με στιγμές αβεβαιότητας και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αλλά τώρα, είμαι σε θέση να επιδοθώ και πάλι στο πάθος μου»! Στην πόλη της Πορτογαλίας, θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου, το επόμενο Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics