Breaking News
11 Απριλίου 2021

Μετά την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΙ ο προπονητής της ομάδας μας,

Γιάννης Ταουσιάνης και οι τρεις απ' τους τέσσερις σκόρερ των τεσσάρων τερμάτων που επιτεύχθηκαν, ο Νίκος Πέϊος, ο Θανάσης Κωστανάσιος και ο Σωτήρης Κοκκίνης σχολίασαν στην κάμερα του διαδικτυακού καναλιού του Εργοτέλη στο Youtube όσα έλαβαν χώρα σήμερα στο Παγκρήτιο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε: «Ήταν μια νίκη την οποία είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη, για ευνόητους λόγους. Ερχόμαστε απο μια σειρά αγώνων με αρνητικά αποτελέσματα, στους οποίους πάντως το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας, δεν ήταν κακό, αντίθετα, ήταν πολύ καλό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ηταν μια δίκαιη νίκη, βάσει ευκαιριών. Σίγουρα το σκορ, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, γιατί ο ΟΦΙ είχε και αυτός τα δικά καλά διαστήματα και προσπάθησε στο γήπεδο».

Ο Νίκος Πέιος, που πέτυχε το πρώτο του γκολ σήμερα με την φανέλα της ομάδας, σχολίασε:

«Ήταν δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες για μας καθώς ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση. Όμως επιτέλους βγάλαμε αντίδραση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και βάλαμε 4 γκολ και συνεχίζουμε. Ο στόχος είναι τα πλέι-οφ και μένουν δυο παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Οσο για το γκολ που έβαλε, τόνισε: «Ήρθε η μπάλα, το πίστεψα, έκανα καλό κοντρόλ και τα υπόλοιπα απλά έγιναν.»

Ο Σωτήρης Κοκκίνης με την σειρά του ο οποίος πέτυχε και αυτός το πρώτο του γκολ με τον Εργοτέλη επεσήμανε:

«Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και πιστεύω ότι όλα είναι εφικτά με την ομάδα που έχουμε. Αν δει κανείς όλα τα ματς, θα δεί την υπεροχή μας σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι όλα είναι εφικτά».

Ο Θανάσης Κωστανάσιος, ο οποίος επίσης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα ανέφερε:

«Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράραμε και αφήνουμε πίσω την κακή περίοδο. συνεχίζουμε.»

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1[vid]

Εργοτέλης - ΟΦΙ 4-0 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics