Breaking News
17 Απριλίου 2021

Η Βασιλεία Καραχάλιου αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, παράλληλα και το ευρωπαϊκό στα Λέιζερ Στάνταρντ

 

Η Βασιλεία Καραχάλιου είναι ανάμεσα στις 92 συνολικά αθλήτριες που θα αρχίσουν από αύριο (17/4) την προσπάθειά της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ. Η διοργάνωση φιλοξενείται στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του μήνα.

Η 25χρονη Ελληνίδα ιστιοπλόος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εκεί όπου η ελληνική ιστιοπλοΐα έχει ήδη εξασφαλίσει παρουσία σε έξι κατηγορίες. Εδώ η αναλυτική λίστα στο ευρωπαϊκό Λέιζερ Ράντιαλ.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα Λέιζερ Στάνταρντ ανδρών, με πενταπλή ελληνική παρουσία.
Πηγή: sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 17/04

Σταματία Σκαρβέλη: Φετινό ρεκόρ…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics