Breaking News
24 Απριλίου 2021

Λέιζερ – Ράντιαλ: Στην 4η θέση η Καραχάλιου, με αντεπίθεση στη Βιλαμούρα

Μια ανάσα από τα μετάλλια βρέθηκε η Βασιλεία Καραχάλιου η οποία τελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο διεθνή αγώνα Λέιζερ Ράντιαλ στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας με την 4η θέση. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο 2021 ILCA Vilamoura European Continental έχοντας 94 βαθμούς ποινής, δύο περισσότερους από την 3η Μανάμι Ντόμι (Ιαπωνία). Ουσιαστικά η Καραχάλιου έχασε το μετάλλιο στις δύο κακές ιστιοδρομίες της (3η και 5η ).

Η 24χρονη είχε πέσει μέχρι και την 15η θέση της γενικής κατάταξης, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φτάσει κοντά σε ένα μετάλλιο. Το χρυσό κατέληξε στην Αν Μαρί Ρίντομ, από τη Δανία, ενώ 2η ήταν η Τζόζεφιν Όλσον από τη Σουηδία.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Η γκάφα και η αποβολή του Γιαννιώτη [vid]

NBA Έκλεψε και κάρφωσε ο Αντετοκούνμπο [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics