Breaking News
30 Μαΐου 2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων: Συνολικά 130 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στους αγώνες


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων: Πρώτες θέσεις για Μαρτίνο, Γαζεπίδη και Μουρίκη


Συνολικά 130 αθλητές ανέβηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στην Σπάθη και Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας 2021!

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων στη Σπάθη ο Δημήτρης Μαρτίνος από τον Α.Ο. Απόλλωνα Βριλισίων. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ιωάννης Ρωμανός (Α.Ο. Ασπίδα). Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-13 Την Τρίτη οι Χατζηχρήστος (Ε. Κωστέα Γείτονα) και Μανεσιώτης (Ιλυσιακός Α.Ο.).

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στη Σπάθη η Μαρία Ελένη Γαζεπίδη από τον Ολυμπιακό. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Αντωνία Αργυρώ Παπαθεοδώρου (Ε. Κωστέα Γείτονα). Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-12 Την Τρίτη οι Βασιλική Θεοδώση (ΑΕΚ) και Ελευθερία Ιλιάννα (Α.Ο. Απόλλωνα Βριλισίων).

 Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας η Αργυρενία Μουρίκη του Οδυσσέα Χαλανδρίου, Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (Α.Ο. Αρίστων Παιανίας). Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-10 Την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες του ΟΞΙΦ Κωνσταντίνα Καραντζά και Αφροδίτη Τερενίδου.

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα ΕΔΩ.
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

Η αποστολή της Γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Φείδων Άργους

 

ΝΒΑ: Πρόκριση των Μπακς με τριπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο (βίντεο)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics