Breaking News
04 Ιουλίου 2021

Στην επιστροφή των διεθνών τουρνουά μετά από την πολύμηνη αναστολή, που επέβαλλε η πανδημία, η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση για τα άτομα με αναπηρίες μπορεί να χαρεί για την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.

Ο Γιώργος Μουχθής πήρε την 3η θέση στο ομαδικό των κλάσεων 6-7 στο τουρνουά της Τσεχίας, που τελείωσε απόψε στην Οστράβα. Μετά το απλό ο πρωταθλητής Ελλάδας της κλάσης 6 πήρε μέρος και στο ομαδικό, όπου έγινε συγχώνευση των κλάσεων 6 και 7. Συγκρότησε τη μικτή Ελλάδας/Ρουμανίας με συμπαίκτη τον Μπόμπι Σιμιόν και κατάφεραν να φτάσουν στο χάλκινο μετάλλιο.

Στην πρώτη φάση η ομάδα αγωνίστηκε στο 2ο γκρουπ και προκρίθηκε στους χιαστί ημιτελικούς με τη 2η θέση. Έχασε 2-0 από την επικεφαλής Τσεχία (που διαθέτει τον Ντάνιελ Χόρουτ και τον Ζμπίνεκ Λαμπέρτ) και κατέβαλλε με 2-1 τη μικτή Χιλής/Βοσνίας Ερζεγοβίνης (Ιγκνάθιο Τόρες, Χάρις Εμίνοβιτς). Στο νικηφόρο ματς Μουχθής και Σιμιόν επικράτησαν στο εναρκτήριο διπλό, ενώ ο Έλληνας αθλητής έχασε αργότερα στο ατομικό του.

Στην 4άδα σήμερα το μεσημέρι η Ρουμανία/Ελλάδα κάμφθηκε από την Ισπανία με 2-0 (Αλβάρο Βαλέρα, Τζόρντι Μοράλες) και αρκέστηκε στην 3η θέση. Μετά το διπλό αγωνίστηκε ο Μουχθής και ηττήθηκε δύσκολα από τον Μοράλες, νούμερο 5 του κόσμου στην κλάση 7 με 3-1 σετ. Θυμίζουμε ότι ο Μουχθής με τον Σιμιόν έχουν κάνει κι άλλες πετυχημένες συνεργασίες σε διεθνή τουρνουά στο κοντινό παρελθόν, μάλιστα έχουν φτάσει και στην κατάκτηση χρυσού μεταλλίου. “Ήταν το πρώτο τουρνουά μετά την έλευση της πανδημίας κι όλοι προσπαθούμε να βρούμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς. Υπήρχαν μάλιστα, πάρα πολλοί περιορισμοί στη διοργάνωση με σκοπό την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού”, τόνισε απόψε ο αθλητής του ΠΑΣΚΑ. Κλείνοντας έδειξε τη χαρά του για την παρουσία προσωπικού χορηγού, ο οποίος τον στήριξε για τη συμμετοχήτου στο τουρνουά κι επισήμανε πως “είναι πολύ σημαντικόνα αγκαλιάζει ο ιδιωτικός τομέας τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα και να τα προβάλει ώστε να τα γνωρίζει ο κόσμος”.

Διαβάστε επίσης:

 Καλλιτεχνική: Προκρίθηκε ως 6η στον τελικό του ελεύθερου σόλο η Καράγγελου

 

Τσιτσιπάς: Ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο Hamburg Open

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics