Breaking News
29 Ιουλίου 2021

Τόκιο 2020 - Βασιλεία Καραχάλιου: «Έπεσε» στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial
Γιάννης Νιαστίτης


Κατά μια θέση στη γενική κατάταξη των Laser Radial, υποχώρησε η Βασιλεία Καραχάλιου, μετά την όγδοη ιστιοδρομία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 26η θέση στην όγδοη ιστιοδρομία, φτάνοντας έτσι τους 79 συνολικά βαθμούς ποινής, και έτσι συνολικά βρίσκεται στην ένατη θέση πλέον από την όγδοη στην οποία βρέθηκε μετά το τέλος της έβδομης ιστιοδρομίας.

 Η Καραχάλιου που σήμερα (29/7) βρέθηκε σε μέτρια μέρα, αφαιρεί μέχρι στιγμής τη συγκεκριμένη κούρσα από τα αποτελέσματα της μιας και αυτή ήταν η χειρότερη θέση της, κάτι που της δίνει μεγάλες ελπίδες για να βρεθεί στην καθοριστική medal race. Μέχρι τότε βέβαια απομένουν ακόμη δύο ιστιοδρομίες. Στην πρώτη τριάδα της ένατης ιστιοδρομίας βρέθηκαν οι Ρίντομ (Δανία) – που είναι και πρώτη στη γενική κατάταξη – η Ιρλανδή Μέρφι και η Φινλανδή Τενκάνεν. Το συνολικό αποτέλεσμα OG2020-_SAL_C74FA_SALWRADIAL————————

Στην 11η θέση ο Μιτάκης στα FINN στην πέμπτη ιστιοδρομία
Στα FINN, ο Ιωάννης Μιτάκης ξεκίνησε τις σημερινές του υποχρεώσεις στην πέμπτη ιστιοδρομία με μια 11η θέση και έτσι μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγώνων, βρίσκεται συνολικά στη 10η θέση και δείχνει ικανός να βρεθεί στη medal race.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Το πιο συναρπαστικό 3on3 basketball tournament έγινε θεσμός στο Ηράκλειο [vid]

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics