Breaking News
04 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

 Οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών θέλησαν να βοηθήσουν τους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό που έπληξε την Κρήτη

 

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπεύθυνοι του ΟΦΗ προχώρησαν σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινή κίνηση καθώς συγκέντρωσαν αρκετά χρήματα και προμήθειες ώστε αυτές να δοθούν στους σεισμόπληκτους κατοίκους των χωριών του Ηρακλείου, που επλήγησαν μετά τον φονικό σεισμό.

 Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν χρήματα, οι Κρητικοί ως οργανισμός το τελευταίο διάστημα στέκονται στο πλευρό των σεισμόπληκτων του νησιού και μεταξύ άλλων μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις του πρόσφατου αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ θα διατεθεί για την ενίσχυσή τους.

Ευχές όλων τη δράση και το παράδειγμα των Κρητικών να ακολουθήσουν και άλλοι ώστε να «ανακουφιστούν» οι πληγέντες από τον σεισμό που είδαν σε μια μέρα τη περιουσία τους να χάνεται.

UEFA: «Το διετές Μουντιάλ αφαιρεί το μέλλον από το γυναικείο ποδόσφαιρο»

 

 

 

Super League 2: Την Τρίτη (5/10) η κλήρωση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics