Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2021

Η TotalEnergies γίνεται Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μέχρι και το 2024 στηρίζοντας τις προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.


Η TotalEnergies είναι μία εταιρεία ευρείας ενέργειας που παράγει και εμπορεύεται σε παγκόσμια κλίμακα πετρέλαιο και βιοκαύσιμα, φυσικό αέριο και «πράσινα» αέρια, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ηλεκτρική ενέργεια.
Οι 105.000 υπάλληλοι της παγκοσμίως δεσμεύονται για ενέργεια που είναι όλο και πιο προσιτή, καθαρή, αξιόπιστη και προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ενεργή σε περισσότερες από 130 χώρες, η TotalEnergies θέτει τη βιώσιμη ανάπτυξη σε όλες τις διαστάσεις της στο επίκεντρο των έργων και των λειτουργιών της για να συμβάλει στην ανθρώπινη ευημερία.
Η TotalEnergies Marketing Hellas, θυγατρική της TotalEnergies, για την Ελλάδα και άλλες 6 χώρες, δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ειδικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων, την αγροτική οικονομία και τη ναυσιπλοΐα. Στόχος της είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, αποσκοπώντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας του εξοπλισμού. Τέλος, η TotalEnergies Marketing Hellas αποκτά ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης για επαγγελματίες ή ιδιώτες που επιθυμούν να τοποθετήσουν φορτιστές στις εγκαταστάσεις τους.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της, την TotalEnergies μία μεγάλη εταιρεία που συμβαδίζει με τις αρχές του Ολυμπιακού κινήματος για σεβασμό στο περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη.

Διαβάστε Επίσης

Τη 2η θέση κατέκτησε στο Κύπελλο Τσεχίας η Ντόμπρε της Παρίδη

 

 

 

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics